Svet
66 ogledov

Dvojno življenje neke stevardese

Iščejo stevardese, nimajo pa letal in operativne licence. Žurnal24 main
Poleg svojega rednega dela na letalu je opravljala še "izredno", s katerim je dobesedno obogatela. Potnikom je nudila spolne usluge v WC-ju letala, zanje pa računala tudi do 1.700 evrov.

Vest o podjetni stevardesi prihaja iz Dubaja. Tamkajšnji mediji, ki jih povzemajo svetovne agencije, ne omenjajo imena letalske družbe, pri kateri je bila stevardesa zaposlena, ve se le, da gre za družbo z Bližnjega vzhoda.

Svoje usluge je potnikom začela prodajati pred dvema letoma, trajale so vse do letošnjega septembra, ko so stevardeso razkrinkali in to sredi akta z enim izmed potnikov. Letalska družba jo je takoj odpustila.

Kot pišejo mediji iz Dubaja, je stevardesa priznala, da ni šlo za prvi primer in da ji je prostituiranje na letalu v omenjenem času prineslo vrtoglavih 880 tisoč evrov. Raje naj bi imela lete do Združenih držav Amerike, saj so ji ti dajali dovolj časa, da je "oskrbela" več potnikov.

To ni prvi primer prostituiranja na letalih; nedavno je na Japonskem izbruhnil pravi škandal, ko se je izvedelo, da tamkajšnje stevardese računajo za spolne usluge, ki jih nudijo pilotom. Do tega naj bi prišlo potem, ko so jim letalske družbe znižale plače, pa so se znašle po svoje. Za usluge so računale od 500 do 700 evrov. 

Komentarjev 4
  • korisnik_13858 22:04 30.oktober 2015.

    Mimogrede, če je za to zaračunavala DENAR, potem to niso usluge ampak storitve.

  • dragec 08:41 28.oktober 2015.

    Zakaj si tako škrt

  • Avatar olor
    olor 09:30 27.oktober 2015.

    od 500 do 700€ za en sex??? ph, so pa pocen p...z..e. Pa raje ponucam DesankoŠakić. :)