Magazin > VIP
17 ogledov

Dvor pred porodom razkril podrobnosti

william, kate middleton Profimedias
Kate tik pred porodom. Britanski dvor je na tiskovni konferenci razkril nekaj podrobnosti.

Žena princa Williama, vojvodinja Kate, naj bi rodila konec meseca. Da bi se izognili raznim špekulacijam, je britanski dvor sklical tiskovno konferenco in razkril nekaj podrobnosti.

Tako kot mali princ George se bo tudi Williamov drugi otrok rodil v bolnišnici St. Mary’s Hospital. Novinarji se pred bolnišnico tokrat ne smejo zbirati, dokler Kate ni v porodni sobi. Ko je svet čakal na Georgeevo rojstvo, je sedma sila pred stavbo kampirala več tednov …

Kate je sicer prijavljena še v eni bolnišnici, ki se nahaja bližje njenemu domu v Norfolku. Gre za varnostni ukrep, če bi se otroku slučajno mudilo na svet.

Dvor je pometel tudi z govoricami, da obstaja velika verjetnost, da bo William rojstvo svojega drugega otroka zamudil, ker je na usposabljanju. William je od Londona oddaljen le dve uri vožnje, v primeru prezgodnjih popadkov, ga bo v prestolnico pripeljal helikopter, so razložili.

Britanci sedaj upajo, da se bo otrok rodil zjutraj ali popoldne. Če se bo namreč rodil po 22. uri, bo morala javnost na razglasitev spola in imena počakati do naslednjega dne. Za veselo novico bo najprej izvedela kraljica, šele nato ostali člani družine.

William in Kate bosta prve dni po porodu preživela v Kensingtonski palači, nato pa se bosta vrnila v svojo hišo na podeželju. Nove varuške na začetku še ne bodo potrebovali, saj bo William dva tedna na dopustu, so še razkrili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.