Šport > Nogomet
49 ogledov

Džeko slekel hlače nasprotniku

edin džeko bih srbija Reševalni pas/Twitter
Bosanski reprezentant Edin Džeko je na kvalifikacijski tekmi za nastop na SP 2018 z Grčijo slekel Sokratisa Papastathopoulosa in si prislužil predčasen sprehod pod prho.

Kvalifikacijska tekma med Grčijo ter Bosno in Hercegovino v Pireju se je končala z velikim veseljem domače reprezentance, za katero je v 95. minuti srečanja zadel Georgios Tzavellas (1:1).

Grški branilec je tako izničil zadetek Miralema Pjanića in Bosni odvzel pomembni točki v lovu na prvi dve mesti v skupini H. Po štirih odigranih krogih je na vrhu Belgija (12 točk), sledijo pa Grčija (10), Bosna (7), Ciper (3), Estonija (3) in Gibraltar (0).

V 79. minuti je bil zaradi drugega rumenega kartona izključen Edin Džeko, ki si je predčasno slovo prislužil s precej nenavadno potezo. Bosanski napadalec je v dvoboju s Sokratisom Papastathopoulosom padel na robu domačega kazenskega prostora in grškemu branilcu slekel hlače. 

Džeko je želel nasprotniku, ki je takrat zaostajal z 0:1, ukrasti kakšno sekundo, medtem ko mu je Papastathopoulos poskušal čim hitreje žogo iztrgati iz naročja in nadaljevati z igro. Džeko ga je iz obupa zgrabil za hlače in svetu pokazal njegove spodnjice.

Na zelenici se je vnel prepir med nogometaši obeh ekip, glavni sodnik Jonas Eriksson pa je izključil po enega nogometaša na obeh straneh. Poleg Džeka, ki je prejel drugi rumeni karton, je pod prho moral še Kyriakos Papadopoulos, ki mu je švedski delivec pravice pokazal neposredni rdeči karton. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.