Šport
12 ogledov

Policija prosi za pomoč očividce

 Ed Bilbey Facebook
Sedemnajstletni Ed Bilbey, ki se je v petkovih večernih urah zgrudil v boksarskem ringu, je izgubil poslednjo bitko svojega življenja. Primer preiskuje policija.

Boksarski svet je pretresla tragična novica o smrti 17-letnega Eda Bilbeyja, ki se je zgrudil v zaključku boksarskega obračuna v bližini Nottinghama.

Najstniku so najprej priskočili na pomoč reševalci na prizorišču, preden so ga prepeljali v bolnišnico, kjer so potrdili njegovo smrt. Nekaj minut čez 22. uro so bili o dogodku obveščeni tudi možje v modrem, ki so začeli preiskavo in vse, ki so dogodek ujeli v objektiv, zaprosili, naj se javijo na policiji.

''V tem trenutku nič ne kaže na to, da bi šlo za sumljive okolišče smrti. Če ste bili na turnirju in imate posnetke dvoboja oziroma kakršnekoli druge informacije, ki bi bile lahko v pomoč, stopite v stik z detektivi,'' je sporočil predstavnik policije.

Bilbey je bil član akademije Somercotes Elite Boxing Academy in je veljal za enega obetavnejših britanskih boksarjev. Po dogodku se je oglasila se je tudi državna boksarska zveza: ''Z veliko žalostjo lahko potrdimo, da je na dvoboju pod okriljem zveze umrl mlad boksar. Zelo smo užaloščeni ter izrekamo sožalje družini in prijateljem osebe, ki je bila del tega grozljivega in tragičnega dogodka,'' so zapisali.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.