Ambient
179 ogledov

Edini športni pripomoček, ki ga potrebuje vaš malček

Lucky 3in1
1/5
Žurnal24 main
Lucky 3in1 je prva lesena kombinacija poganjalca, trikolesa in skiroja v enem.

Otroških vozil je na tržišču malo morje in če želite svojemu nadebudnežu zagotoviti čimbolj aktivno otroštvo, boste še pred nakupom prvega kolesa razmišljali o poganjalcu, trikolesu ali skiroju. Vsi trije namreč pomagajo razvijati otroško motoriko in ravnotežje, ki sta kasneje pomembna ob učenju vožnje s kolesom.

Matjaž Loc, športni vaditelj otrok, se je ob zavedanju problematike nakupa tolikšnih športnih pripomočkov lotil oblikovanja zgolj enega produkta, ki bi nadomestil kar tri. Iznašel je način, kako vse tri igrače združiti v eno, ki jo lahko na enostaven način prilagajate rasti in potrebam otroka: Lucky 3in1.

Kolešček je fleksibilna kombinacija najbolj priljubljenih otroških vozil: poganjalca, trikolesa in skiroja, ki služijo otroku od 18. meseca pa vse do 3. leta starosti. Z enakimi deli namreč lahko sestavimo vse tri, ko pa jih otrok preraste, jih enostavno pospravimo v majhen paket. Ne glede na to, da lahko iz njega sestavimo kar tri vozila, sta cena in prostor, ki ga zavzame multifunkcijski kolešček, enakovredna zgolj enemu od njih.

Slovenija je izjemno gozdnata dežela, ki slovi po kvalitetnih lesenih izdelkih, zato je logična izbira materiala za izdelavo koleščka Lucky 3in1 prav les.

Matjaž Loc, inovator, še pove: »Moje poslanstvo je ponuditi otrokom raznoliko število telesnih gibov v sklopu igre in zabave z eno samo igračo.«

Lucky 3in1 je slovenska inovacija, ki na Kickstarterju trenutno zbira 15 tisoč dolarjev, ki bodo omogočili njegovo produkcijo za širši trg. Podprite ga tudi vi!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.