Šport > Nogomet
31 ogledov

El Shaarawy pokazal Messijev dres

Shaarawy Messi Barcelona Milan dres Liga prvakov
1/3
Reševalni pas/Twitter
Po tekmi med Barcelono in AC Milanom v Ligi prvakov je svet obšel posnetek Lionela Messija in Stephana El Shaarawyja. Napadalec Milana je po zadnjem sodnikovem žvižgu Argentinca več kot očitno prosil za dres, a mu ga svetovni superzvezdnik ni izročil. Očitno je šlo le za nesporazum, saj ima El Shaarawy dres že doma.

"Objavljam fotografijo in tako razčiščujem vprašanje glede dresa ... Hvala, Leo ... Šampion na igrišču in izven njega ...!!" je prek Twitterja sporočil Stephan El Shaarawy. Napadalec AC Milana je v sredo z rdeče-črnimi preživel izpad iz Lige prvakov, potem ko je skupaj s soigralci proti Barceloni uspel zapraviti odličen rezultat s prve tekme.

El Shaarawy je po zadnjem sodnikovem žvižgu pristopil do dvakratnega strelca Lionela Messija in mu z gesto nakazal, da si želi njegov dres, Messi pa mu je le pokimal in ga potrepljal po glavi. Pojavila so se celo namigovanja, da ni šlo za nesporazum, in da "arogantni" Argentinec ni želel dati svoje majice mlademu Italijanu, kar pa se je več kot očitno zgodilo nekje v katakombah Camp Noua.

Navdušenja po tekmi z Barcelono kljub porazu ni skrival niti Kevin Prince-Boateng. Ganski vezist Milana je na Twitterju objavil fotografijo, na kateri je objet z Andrésom Iniesto. "V torek sem se pomeril z najboljšim vezistom na svetu. NEVERJETNA kakovost ... Spoštovanje Iniesta," je pripisal Boateng.

Komentarjev 2
  • proflex 07:34 15.marec 2013.

    haha, tok o tem kdo je nadut in zvišen zadnje čase:http://www.youtube.com/watch?v=2hBL0-Wlw4I

  • Claudius Maximus 03:55 15.marec 2013.

    Za slabo poučene iz uredništva žurnal24, ki so napisali zgornji članek: Messi NIKOLI ne menja svoje drese NA IGRIŠČU, ampak v tunelu po odhodu z igrišča. Toliko o "njegovi domnevni aroganci" (saj ni CRISTIANO RONALDO, ljudje!!!)...