Avto
75 ogledov

Električna tesla zgorela v garaži

Tesla S Tesla
Proizvajalec električnih vozil Tesla se še naprej ukvarja s težavami svojih vozil, ki se vse pogosteje zagorijo, tudi v garaži.

V četrtek je nekemu Kanadčanu v garaži v Torontu zgorel model Tesla S. Pri Tesli Motors še niso pojasnili vzroka požara na avtomobilu.

Požar se je zgodil en mesec po tem, ko so pri Tesli zamenjali programsko opremo in polnilce za polnjenje baterij njihovih avtomobilov. Vzrok za menjavo je bil novembrski požar na Tesli S v garaži v Kaliforniji. Po pisanju medijev pa se požar v Torontu ni zgodil med polnjenjem baterije avtomobila.

Blog Business Insider – ta je prvi zapisal vest, ki jo je posredoval neimenovani vir, o požaru na štiri mesece starem vozilu v Toronu – je poročal, da se vozilo ni polnilo na električni vtičnici. Po incidentu je lastnika uničenega vozila obiskalo sedem zaposlenih v Tesli Motors, ki so mu obljubili, da bo stroške škode krilo podjetje.

Tesline težave so se začele jeseni, ko so na cesti zgorele tri limuzine tesla S – dve v ZDA in ena v Mehiki. To je povzročilo strm padec delnic Tesle, a so kljub temu leto zaključili z "debelim plusom."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.