Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Elita se je obrnila proti Tini in Tomažu

Tina voyo.si
Tibor in Pia sta obirala nekdanja člana elite, Tino in Tomaža.

Tekmovalci Big Brotherja se še vedno borijo za naziv idealnega para. Tokrat sta se pri izzivu morala pomeriti mati in sin, Darja in David. S svojima sotekmovalcema (Darja s Tomažem, David z Ano) sta stopila na ozek drog, kjer sta morala zdržati čim dlje. David je kljub bolezni pokazal železno voljo, kar je njegove sotekmovalce zelo ganilo, najbolj Tino, ki solz ni mogla skriti.

Nekdanji članici elite pa solze niso tekle le od ganjenosti, ampak tudi jeze. Prepričana je namreč, da je Darja slaba mama. "Nimam deformirane roke ali noge, pa bi moja mama takoj stopila dol. Ne razumem, zakaj Darja ne odstopi od igre, če ve, da David trpi. Jaz bi pričakovala, da bi moja mama odstopila,“ je izjavila Tina in dodala: "Odstopila sta samo zaradi Tomaža, ker tega ne more gledati. Moja mama tega nikoli ne bi naredila. Kakšna mama je to?“

Darja je pozneje povedala, da ji je bilo hudo, ko je videla, kako njenega sina boli. "Je borec. Šel je čez svoje zmogljivosti,“ je dejala 45-letnica in dodala, da ni hotela stopiti z droga, ker ni le mama, ampak tudi sotekmovalka ter priznala, da je bil Tomaž tisti, ki je igro predal. Tudi on je bil nad Davidovo močno voljo presenečen in ganjen do solz.

Tiborja in Pio, ki sta dogajanje budno spremljala iz elitnega dela hiše, je Tinino in Tomaževo obnašanje ujezilo. "To ni tvoja stvar. Kaj je hotela s tem doseči, ko je Darjo potlačila v nič? Da pokaže, kako je skrbna?“ se je Tibor jezil nad Tino, o Tomažu pa pripomnil, da je jokal zaradi kamer. "Kaj veš, kaj sta se Darja in David zmenila pred šovom. Zdaj ve, da mu je bila zmaga podarjena. Nihče se ob tem ne počuti dobro,“ še meni član elite.

Komentarjev 4
  • svašta 13:49 27.marec 2015.

    Kakorkoli...Tibor je še najbolj normalen tu notri... Že vnaprej pa je znan zmagovalec - David. In to samo zato, ker je invalid in se bo folku zasmilil, kar se mi zdi popolnoma brez veze...če se prijavi v igro, naj igra tko kot vsi...

  • ranegade 11:07 27.marec 2015.

    Sploh se ne gre za to. Gre se za to da je avto članka zavaja bralce

  • c1305166 09:28 27.marec 2015.

    Moral bi še napisati: "Če ne boste tega takoj popravili vas bom vse tožu!". ;)