Magazin > VIP
87 ogledov

Elizabet včeraj spala pri Denisu

kmetija nov začetek mediaspeed
Zmagovalca šova Kmetija: Nov začetek Denisa smo vprašali, ali je res seksal z Elizabet.

V zadnjem tednu je odmevala govorica, da sta se Denis in Elizabet med šovom zbližala. O tem smo povprašali tudi postavno svetlolasko, a nam namigovanj ni ne potrdila ne zanikala.

Danes smo poklicali zmagovalca šova in ga vprašali, ali je pod senikom res odmevalo glasno stokanje ter mu namignili, da Elizabet govorice ni demantirala.

"To lahko vprašam kar njo, saj je tukaj ob meni. Elizabet, pravijo, da nisi zanikala informacije, da naj bi seksala … Meni pravi, da je zanikala,“ je za Žurnal 24 povedal Denis in razložil, da je svetlolaska noč preživela v njegovem stanovanju. "Pri meni je spala, tako kot tudi Kamala, a vsaka v svoji sobi. Sva samo prijatelja. Je poštena punca. Te govorice so bile verjetno le taktika, da me malo očrnijo. Če bi bilo res, bi priznal. Konec koncev seksamo vsi,“ je še dodal Denis.

Kaj nam je še povedal o govoricah, s katerimi so ga poskušali prikazati v negativni luči, si lahko preberete v jutrišnjem intervjuju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.