Magazin > Lepota & telo
36 ogledov

Bi rekli, da jih ima petdeset?

Elle Macpherson
1/9
Profimedias
Priznana manekenka Elle Macpherson je razkrila skrivnost svoje lepote.

Elle Macpherson nima vzdevka "telo" kar tako. Pred kratkim je dopolnila 50 let, videti pa je bolje kot ženske, ki imajo polovico njenih let. Razkrila je svojo skrivnost za večno mladost.

"Ta konec tedna sem dopolnila 50 let. Počutim sem ljubljena, uravnovešena, zdrava in pomirjena sama s seboj. Zdaj mi je pomembneje, da se dobro počutim od znotraj. Videti lep samo sledi. Moja skrivnost? Ljubezen, smeh … in moji super zelenci – super eliksir," je povedala.

Elle tako kot številne druge manekenke zagovarja zdrav način življenja in vztraja, da so zelena živila ključna za lepoto. Lansirala je svoj nov izdelek Super Elixir. Gre za novo generacijo dodatkov alkalnih živil, vrsto let pa jih je zanjo oblikovala dr. Simone Laubscher.

"Veliko je govora o zdravju, vendar sama bolj stremim k dobremu počutju. Duhovno, čustveno in telesno. In po mojih izkušnjah so ti zelo tesno povezani. To ni nekaj, kar preprosto dosežeš, če telovadiš, uporabljaš drage kreme ali hodiš na terapije, gre za občutek ravnovesja in moči, ki izhajata od znotraj," je še povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.