Magazin > VIP
534 ogledov

Ellen DeGeneres imela srečo, da se ni usedla v usodni avto

ellen degeneres Profimedias
Ellen DeGeneres je v prometni nesreči izgubila partnerko.

Ellen DeGeneres je v pogovorni oddaji, ki jo vodi Oprah Winfrey, spregovorila o tragični smrti nekdanjega dekleta.

Tragedija se je zgodila, ko je bila Ellen v svojih dvajsetih. Razkrila je, da je s tem dekletom živela, nato pa sta se razšli, obe pa naj bi vedeli, da je bi razhod samo začasen. "Mislila sem se preseliti nazaj k njej. Stanovala sem pri prijateljih, ker sem jo želela naučiti lekcije,“ je izjavila televizijska voditeljica.

Nekega večera sta se dekleti udeležili koncerta skupine, v katerem je igral zvezdničin brat. 23-letnica je želela tiste noči pokrpati njun odnos, a Ellen se je pretvarjala, da je zaradi glasne glasbe ne sliši. Dekle se je zato domov odpravilo brez Ellen. Nekaj minut pozneje se je tudi Ellen odločila za odhod. Ko se je s prijatelji peljala domov, so ob cesti opazili razbit avto. "Bil je prelomljen na pol in slišali smo sirene. Zgodilo se je nekaj trenutkov prej. Nikogar še ni bilo tam. Tudi mi smo se peljali naprej,“ se spominja tistega večera.

Naslednje jutro je Ellen izvedela, da se je v tem avtu ponesrečilo njeno dekle. Voditeljica se je za njeno smrt počutila odgovorno, spoznala pa je tudi, kako krhko je življenje. Vrnila se je v svoje stanovanje, ki je bilo polno bolh, ki so bile še vedno žive: "Bilo je smešno, da je umrlo to 23-letno dekle, bolhe pa so še vedno tukaj. Pomislila sem, da bi bilo super, če bi lahko poklicala boga in se o tem z njim pogovorila.“

O tem, kaj bi bogu povedala, je napisala skeč, ki je zaznamoval začetek njene kariere. Predstavila ga je v oddaji, ki jo je vodil legendarni Johnny Carson.

Komentarjev 1
  • patron 23:30 29.maj 2017.

    vlečete nekaj starega iz naftalina......beeeeee