Šport > Nogomet
410 ogledov

Reprezentant pretepel bivše dekle

Elvis Bratanović NK Domžale Profimedias
Nogometaš Domžal se je znašel v policijski preiskavi.

Igralca Domžal Elvisa Bratanovića, ki ga je selektor Srečko Katanec vpoklical tudi na zadnjo reprezentančno akcijo, ko se je Slovenija z igralci iz Prve lige TS merila proti Savdski Arabiji in Finski, policija preiskuje zaradi nasilnega incidenta.

10. decembra 2016, ko se je igralo zadnje kolo državnega prvenstva pred zimskim premorom (Domžale so takrat ugnale Maribor s 3:2), se je 24-letni Bratanović s prijatelji odpravil v ljubljanski nočni klub Palatium. Tam je bilo tudi njegovo nekdanje dekle, sicer sestra enega od članov slovenske nogometne "zlate generacije."

Kaj je bil povod incidenta, ni znano, Slovenske novice pa so navedle izjavo enega od očividcev, ki je opisal, kaj se je zgodilo v nočnem klubu: "Vpričo vseh jo je oklofutal in zlasal."

Neimenovani vir je za Slovenske novice dejal še, da se Bratanović pri ekscesu v Palatiumu ni ustavil, da naj bi svojo nekdanjo partnerico čakal pred njenim blokom in celo poškodoval njen avtomobil. Dogodek je potrdila tudi žrtev.

Odzval se je klub

Na ljubljanski policijski upravi so potrdili, da so dobili prijavo omenjenega incidenta. "Policisti PP Ljubljana Šiška navedenega dne niso intervenirali v dogodku, so pa prijeli odstopljeno pisno prijavo s PU Celje."

Nogometaš se na to temo še ni oglasil, zato pa so se odzvali iz NK Domžale: "O dotičnem primeru smo seznanjeni. V nogometnem klubu ne obsojamo le nasilja nad ženskami, ampak vsakršno reševanje sporov z nasiljem."

Bratanović je v mladinskih selekcijah igral za Celje in Rudar Velenje. Leta 2014 je prestopil v češke Teplice, od lani je posojen v Domžale. Bil je član vseh selekcij slovenske reprezentance.

Komentarjev 13
  • Harrison 06:33 01.februar 2017.

    Če on ne ve, zakaj jo je narukal, ona sigurno ve, zakaj jih je dobila !

  • sprehajalec 23:10 31.januar 2017.

    Stara slovenska navada, da Elvis nalomi bivšo.

  • Optimus 22:38 31.januar 2017.

    To sam ja,Jeremija itd.Naduvan mulac,leta za žogo,ko pa jo dobi jo hitro brcne stran.Punca ga je dala na kopačko,on pa tega ni vajen,he,he.