Magazin > VIP
113 ogledov

Elvis podoživel najhujše trenutke svojega življenja

Elvis, Masterchef Slovenija Voyo
Enemu od favoritov letošnjega Masterchefa pri zadnjem kuharskem izzivu kar ni in ni šlo … Podoživljal je svoje osnovnošolske dni, na katere očitno nima najlepših spominov.

Elvis Kudić, najmlajši tekmovalec letošnjega kuharskega šova Masterchef Slovenija, je že nekajkrat pokazal, da je zelo čustven in da je zelo kritičen sam do sebe. Pri zadnjem izzivu, kjer so si s pomočjo ugank pridobili nekaj prednosti pri pripravi limonine pite, je zmrznil in od tu naprej je šlo samo še navzdol.

Pri ugankah, kjer je moral uporabljati predvsem logiko, mu ni in ni šlo, kar si je zelo jemal k srcu. "Vem, da sem bister fant. V osnovni šoli nisem bil med boljšimi in bi se rad dokazal, da sem bister in pameten. Mogoče mi pa uganke niso šle, ker imam disleksijo. V srednji šoli imam dobre ocene, ampak se moram veliko več učiti kot drugi," je v izjavi povedal Elvis.

Njegovo zmedo in nesamozavest so opazilo tudi drugi tekmovalci. Iztok, ki Elvisa smatra kot največjega konkurenta je rekel celo: "Upam, da bo on zapustil šov. Žal mi je, tako pač je. To bi bilo najbolje zame."

Salome pa se je veselila, da bo morda enkrat boljša od Elvisa in to pri sladicah, ki so sicer njegova dobra stran kuhanja. "Da bi jaz bila boljša od Elvisa! Danes vidim, da je malo slabe volje. Škoda, da si tako jemlje k srcu vse, škoda dan e posluša tako izkušene ženske, kot sem jaz … Celo življenje se bo boril in se bo moral dokazovati."

Elvis je na koncu pripravil jed, v katero ni verjel, a je vseeno prepričala sodnike, zato so ga poslali na balkon.

 
Komentarjev 1
  • Janez_53 19:49 05.maj 2017.

    Ne glede na disleksijo - 22 letni fant, torej ODRASEL ČLOVEK, se ne more jokcati kot nek petletnik! In to samo zato, ker ni rešil nekih ugank!!! Takšne poženščenosti pri odraslem človeku ne bi pričakoval! Kako pa se bo potem ...prikaži več spopadal z resničnimi problemi, ki v življenju slejkoprej pridejo?