Magazin > Film & Glasba & TV
92 ogledov

Predizbora Eme: Koga so izbrali gledalci in koga žirija

Nuška Drašček, Raiven, Tim Kores, BQL Saša Despot
EMA 2017. RTVS razkrila rezultate glasovanja komisije in telefonskega glasovanja na predizborih.

Pretekli teden sta potekala predizbora festivala Ema 2017, na katerem se je odločalo, kdo bo prišel v finale Eme 2017. Štiri izvajalce so izbrali gledalci s telefonskim glasovanjem, štiri pa komisija, ki so jo sestavljali Eva Boto, Alenka Godec, Rebeka Dremelj, Patrik Greblo, Mistermarsh, Jernej Dirnbek in Anika Horvat.

KiNG FOO so se v finale Eme uvrstili s prvega predizbora s pesmijo Wild Ride, Nika Zorjan s pesmijo Fse, Sell Out s pesmijo Ni panike in Omar Naber z On My Way. Na drugem predizboru je Nuška Drašček prepričala s pesmijo Flower in the Snow, Tim Kores s skladbo Open Fire, Raiven s pesmijo Zažarim in BQL s Heart of Gold.

Te izvajalce so izbrali gledalci

Na prvem predizboru sta bila favorita gledalcev Omar Naber in Sell Out, žirija pa se je odločila za KiNG FOO in Niko Zorjan. Na drugem pa sta bila gledalcem najbolj všeč BQL in Nuška Drašček, komisiji pa Raiven in Tim Kores.

Če bi se izvajalci prekrivali, bi se naprej uvrstili tretji ali četrti glede na razvrstitev komisije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.