Magazin > Film & Glasba & TV
103 ogledov

Ema 2017: Posrečene in malo manj posrečene šale voditeljic

ema2017 RTVSLO
Tviteraši so imeli veliko za povedati na račun voditeljic letošnje Eme, Tine Gorenjak, Maje Martine Meljlak in Tanje Kocman. Zbrali smo nekaj njihovih šal ...

1. predizbor

Tanja: Živjo tudi vsem Slovencem v tujini, možganom na begu. Ciao, Melania.

Maja Martina: Jaz sem nazaj. Spet vodim Emo. Trajalo je samo osem let, da so me spet poklicali. Na letošnji Emi je vse drugače. Na prejšnji Emi, ki sem jo vodila, je nastopil Omar Naber, pa Alya, pa Lea Sirk, pa Nuška Drašček …

Tanja: Z nami tudi skupina KiNG FOO. Skupina, ki ima Goloba (Rok Golob, op. avt.). Saj veste, kaj pravijo. Bolje Golob na Emi kot Kalamari na Evroviziji.

Maja Martina: Lea Sirk je že bila na Evroviziji, kot back vokal Maraaye in Tinakre Kovač, ampak Lea, očitno so apetiti sedaj postali večji. Nočem biti samo druga flavta?

Tina: Nika, ti imaš na isti dan rojstni dan kot France Prešern in res je, da imata tudi veliko skupnega. Njega nihče ni razumel, ker je bil umetnik, tebe pa nihče ne razume, ker si iz Prekmurja.

Maja Martina: Ne vem, če veste. Alya prodaja hišo. Alya, ne vem, če smo se razumeli. Če zmagaš, greš v Ukrajino nastopat in ne živet.

Tanja: In še Sell Out. Luštni fantje iz Kočevje in res ste kot kakšni kočevski medvedje. Večinoma so vas videli le domačini.

Tanja: In Zala je tudi z nami. Tukaj vidimo, kaj se zgodi, ko se dva ločita, kakšne so posledice. Brad in Angelina gresta narazen, Zala se prijavi na Emo.

Maja Martina Merljak: Omar, ti si bil pa že tolikokrat na Evroviziji, da te bom od danes naprej klicala kar Ema Naber.

Tanja: V bistvu bi morala jaz biti pevka, da bi lahko potem vse kar čutim in mislim, dala v pesem in bi bilo v redu. Sedaj, ko kaj povem, izpadem vulgarna. Recimo, če rečem: 'Vsakič, ko vidim bivšega postanem lačna, ker me spomni, da bi lahko nekaj malega dala v usta.'

Maja Martina Zali: Jaz res rabim varuško in zdi se mi, da bi se odlično razumela z mojim sinom. On tudi non stop lalalala.

Tanja: Nika, pela si v prekmurščini. Povej mi, je težje biti Slovenka v Evropi ali Prekmurka v Ljubljani.

Tanja: Ko smo že pri letih s sedmico. Nekaterim je bilo najbolj všeč leto 1977, ko nismo sodelovali.

"Napad" na Omarja

Tanja: Kakšne ženske so ti kaj všeč?
Tina: Sem slišala, da so mu bile v Ukrajini všeč irske plesalke.
Tanja: A potem se samo en riverdance naučim in sem na konju.
Tina: Na konju ne nujno, morda pa na Omarju.

Tanja kot Emeršič?

Tina: To je zdaj „in“. Donald Trump frizura. Pri nas jo že cel čas nosi Lado Bizovičar in vsi pravijo, da je cel car. A ti bi raje, da si naredil Peter Poles „šajba stil“ ali kaj? Al pa Vid Valič … "Pristajalna steza za muhice stil“. On ima poseben dizajn, če sta opazili. On nima samo pristajalne steze, ampak ima zadaj še rešilni čoln.
Tanja: Jaz sem si dala danes Bojan Emeršič stil gor in upala, da bo kdo opazil.

Šala je uspela Zali

Maja Martina: Praviš, da se pred nastopom pomiriš tako, da se spomniš sporočila, ki ga želiš predati. Kaj si si rekla tokrat? Kaj sporočaš z Lalatino?
Zala: Ne morem tega sedaj tebi povedati. A si razumela besedilo?

2. predizbor

Tanja: Z nami ta večer Clemens! Clemens ja živijo! Kaj bi lahko povedali o Clemensu? Verjetno vse, ker še nič ne vemo …

Tina: Tukaj je z nami Raiven. Raiven ti si svojega fanta trikrat zavrnila, preden si šla z njim na zmenek. Upam, da Ema nima enakih načrtov s tabo, zato ker si tukaj šele drugič …

Maja Martina: Nekoč Martina Šraj, danes Ina Shai. A je sprememba imena vezana na numerologijo – manj črk, več uspeha? Če ti danes ne uspe, poskusi z Ija Aj. Ampak tukaj se pa ustavi, da ne boš prišla do I-A.

Tanja: Z nami ta večer tudi Tim Kores. Nekoč metalec, potem član boy banda, potem roker in zdaj na Emi. Vidimo, da si glasbenemu stilu tako zvest kot svojim puncam.

Tanja: Kataya in Duncan Kamakana iz Havajev! Kaj je Kataya si si rekla, da če RTV ne bo častil potovanja v Ukrajino, boš pa vsaj na Havajih zastonj spala, a ne?

Tina: Tukaj z nami tudi Nuška Drašček, za katero vemo, da bo gotovo poštena. Ker si ne more privoščiti, da bi si kupila zmago na Emi, ker si je kupila lani magistrsko.

Tanja: Ej Clemens, koliko je dolg tvoj … Tvoj komad mislim.

Tanja: Kori je bil že z veliko znanimi Slovenkami, kar govori o tem, da so znane Slovenke dobrodelne. Lepo je to vedeti. To, da delava na istem radiu je fajn, ker bodo šefi veseli, da bo vsaj eden od naju v finalu.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.