Magazin > VIP
23 ogledov

Emi ne dela več na banki

emi Planet TV
Emi ima toliko ponudb, da se je odločil, da ne bo več delal na banki, četudi je tam zelo užival.

Emi je v šovu Bar večkrat povedal, da zelo rad dela na banki, tudi zato, ker se s sodelavci zelo dobro razume. Kot je za Žurnal24 razkril, pa se je do nadaljnjega odpovedal redni službi, saj ima trenutno drugačne ambicije. “Od prepoznavnosti si obetam nadaljevanje kariere v voditeljskih vodah,“ je izjavil simpatični barovec in dodal: “Trenutno ne delam na banki, a kljub temu še vedno obstaja opcija, da se vrnem. Preveč pogrešam šefico Jano in sodelavko Majo.”

Da je na sodelavce zelo navezan, smo lahko videli tudi v šovu, ko jih je lahko, ko je imel prost dan, obiskal. Emi je bil vidno ganjen, saj so mu vsi na delovnem mestu izrekli podporo.

Kljub temu jih bo zapustil. Preučiti mora namreč vse ponudbe, ki jih je po koncu šova dobil. Postavni mladenič ima sicer polne roke dela. Lotil se je namreč organizacije piknikov z drugimi zvezdami naših resničnostnih šovov. Potekali bodo po večjih mestih po Sloveniji.

Komentarjev 6
  • YASSIR 17:41 01.julij 2015.

    ta piknik je bil pred nekaj dnevi v BTC ju in je bilo bolj kot ne praznokoga sploh zanimajo ti ljudje to so ekspresne zvezde 30 avgusta pride Kmetija na zaslone in jih ne bo nihče ...prikaži več jebal večza to službo se mu pa še kolcaloveliko znanih slovencen je večkrat izjavilo da bi najraje imeli redni šiht.

  • patriarh 16:39 01.julij 2015.

    Ha! Prepoznavnost, japajade.. V Sloveniji mamo že za en Bežigrad poznanih in 'zvezd', a je večina lolekov, k misl, da bojo zdej pa služl k Kim Kardašian..PS: In kdo je ta ''Emi''?

  • allstarr111 16:16 01.julij 2015.

    nenadjebljivo res :)