Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Emi: Ni lepo, da so Vito tako izpostavili

emi Planet TV
Izpadli Barovec Emi nam je v intervjuju povedal, da se je odhoda resnično veselil in da je cel dan pred oddajo v živo čutil, da bo šov zapustil on. Pravi, da navija za Suzano.

Si bil ob razglasitvi, da Bar zapuščaš ti, šokiran?
Ne, nisem bil šokiran, jaz sem si želel domov. Ne bom rekel, da si nisem želel ostati, to sem si želel, ampak sem se dušil zadnjih deset dni in sem vsak dan želel oditi. Mislim, da sem pravi čas izstopil. Res sem se dušil, ampak nekako je bila vedno v ozadju želja, da odidem. Zdaj sem nekaj dni na prostosti in mi je super, res.

Kako si se počutil, ko je Ivona podelila plus Joelu in ne tebi?
V bistvu, kakor sem povedal. Zamerim ji ne, sem pa jezen. To je bil dobesedno nož v hrbet. Je zelo naivna in vidi se, da je zaljubljena v Joela. Navajena je, da nekdo dela z njo grdo in to nabira v sebi, potem pa to stresa na nekoga drugega – v tem primeru je to bila Suzana. Želim si, da bi vsaj ta moj izpad dal vedeti, da je prijateljstvo bolj pomembno kot neka 'bananica', saj sem edini, ki jo je ščitil. Joel se je z njo vedno igral in se tudi bo do konca z njo poigraval, ona mu pa slepo verjame, ve pa se, da jo bo dal na stol.

Misliš, da so Joelovi nameni iskreni ali da jo zavaja?
Ne, Joel zavaja Ivono, kar se vidi, ko v lokalu osvaja stranke. Meni osebno ni nikoli rekel, da ima Ivono rad in da jo vidi kot punco.

Kako komentiraš, da so v oddajo vpletli zgodbo z Vito, ki niti ni povezana z Barom? Se ti je zdelo, da je bilo to resnično potrebno ...
Ne. Ne podpiram tega, kar se je zgodilo z Vito. To zame ni bilo za v šov, to ljudem ni bilo prijetno gledati. Tudi meni ni bilo prijetno tega gledati. Jaz sem jezen na svojo reakcijo, ker me je Vita vedno podpirala. Jezen sem nase, da se nisva poslovila in vem, da ni lep občutek, ko nekdo s prstom kaže nate. Ni lepo no.

Sta se že slišala oziroma, ali jo boš kontaktiral?
Imam toliko prijetnih opravkov, kakor so intervjuji in toliko svojih prijateljev in hobijev, da se trenutno posvečam sebi. Ko bom to zavedo malo prespal, bom stopil v kontakt z njimi. Rad bi to prespal in ko bo glava hladna in trezna se bomo naprej menili.

Koga od Barovcev pa boš definitivno poklical?
Z veliko večino grem lahko na kavo. Sicer pa mislim, da bom v dobrih odnosih ostal z Damjanom, Evo in Suzano. Z ostalimi pa bo verjetno ob priložnostih, temu primernih. Z Ivono in Vito se moram še pomeniti, ampak mislim, da več kot nekega poznanstva ne bo. Sam imam tako veliko obveznosti, da imam komaj kaj časa za svoje prave prijatelje, kaj šele za Barovce. Vesel sem ,da sem bil del tega šova, ampak to so umetne situacije, virtualni odnosi. Tam sem se obnašal tako, da sem se najbolje znašel. V zasebnem življenju sem mogoče malo bolj zadržan, ker so okoliščine drugačne. V Baru so bile različne situacije, s katerimi se v življenju sicer ne srečuješ in v hiši je bilo veliko različnih oseb, zato pa je vse skupaj izpadlo, kot je izpadlo.

V oddaji si pokazal, da imaš zelo rad različna natolcevanja in ugibanja, kdo ima skrivno nalogo in kdo je nima. Ali tako razmišljaš tudi zunaj Bara?
Ne (smeh). Meni je to bilo fascinantno in oseba, s katero sem se najbolj nasmejal in pogovarjal, je bila kamera. Ne vem, kamero obožujem in mislim, da sva se dobro ujela, poleg tega mi je bilo žal, da cele dneve spim. Zelo rad opazujem ljudi, njihove kretnje, mimike … S tem, kaj bo, če bo, sem se igral cel šov. Kakor je to nekatere nerviralo, je meni bilo fascinantno in smešno.

Na vročem stolu si bil s prijateljico Suzano in videlo se je, da vam ni vseeno. Pa se vam ne zdi, da ste prejšnji teden v enako situacijo postavili Sanjo in Črta?
Ne bom rekel, da mi je bilo neprijetno. Jaz sem se na stol pripravil in že cel dan sem bil prepričan, da grem ven. Že sam potek oddaje in moj profil, ki so ga naredili, mi ni bil všeč. Moj profil je bil od vseh treh, ki so jih naredili, zelo grdo predstavljen in že ko sem to videl, sem vedel, da odhajam. Suzani sem resnično privoščil. Če bi mogel proti kateremu od teh štirih izpasti, bi izbral Suzano. Upam, da zmaga!

Torej misliš, da si šov zapustil zaradi tega profila?
Ne, to ne. Meni profil samo ni bil všeč. Ta občutek sem imel že cel dan in na to sem se pripravil. Poleg tega me je celo oddajo tiščalo na stranišče in ko je Bastjan povedal rezultat, sem tekel na wc, ker sem mislil, da mi bo mehur počil.

Potem te je res tiščalo, nisi pobegnil stran od kamere po razglasitvi?
Ne, resnično me je zelo tiščalo, a me celo oddajo niso pustili.

Kako je potekalo slovo od sotekmovalcev, ker tega v oddaji nismo videli?
Z Joelom sva se normalno poslovila, z Ivono je bilo hitro, Črtu sem se zahvalil za vse. S Suzano je pa bilo malo bolj tako...

Kaj pa s Tanjo?
S Tanjo se nisva videla.

Kdo se ti je v celem šovu zdel največji hinavec?
Emi! Ne, tega ne bom komentiral, ker sem vse v zvezi s tem povedal v oddaji. V šovu sem vsakemu povedal, kar sem si mislil. To, kdo je hinavec in kdo ne, se s tem res ne obremenjujem več. Živim svoje življenje.

Se zdaj vračate k bančništvu ali bi si radi kariero zgradili v gostinskih vodah?
Bančništvo me čaka, tja se sigurno vračam. Tudi vikende bom delal kot natakar. V načrtu imam čistilni servis, sicer bi si pa želel izkoristiti medijsko prepoznavnost in si želim ostati na tej televiziji in se preizkusiti v vlogi voditelja. Želim si, upam pa ne.

Komentarjev 4
  • patron 14:26 27.maj 2015.

    tanja ne vidi ne levo ne desno , samo črtovega tiča.....

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 14:20 27.maj 2015.

    Tanja laže,ko pravi da je ona aktivirala primorce da zajebejo Emija.Hoče Črtu v rito lezti.Suzana je zelo močna,to je razlog,da je Emi šel domov.Suza lahko in upam da bopeljala igro solo.

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 14:20 27.maj 2015.

    Tanja laže,ko pravi da je ona aktivirala primorce da zajebejo Emija.Hoče Črtu v rito lezti.Suzana je zelo močna,to je razlog,da je Emi šel domov.Suza lahko in upam da bopeljala igro solo.