Magazin > Film & Glasba & TV
61 ogledov

Emijevi oboževalci šokirani

Emi bar Planet TV
Na socialnih omrežjih je kar nekaj komentarjev na Emijev odhod iz Bara. Emijevi oboževalci Planet TV obtožujejo, da je vse skupaj kuhinja in da bi šov morala zapustit Suzana.

Na socialnih omrežjih, tako na Twitterju kot tudi na Facebooku, se je pod fotografijami usul plaz komentarjev na račun Emijevega odhoda iz resničnostnega šova Bar. Večina komentatorjev je njegovih privržencev in bi raje videli, če bi v soboto proti njemu izgubila Suzana.

Menijo, da je vse skupaj ena velika kuhinja produkcijske hiše Planet TV, češ da Emi šov zapustil, ker naj bi bil konkurenca največjemu favoritu Črtu. Odgovore Planet TV še čakamo.

Tudi v sobotni oddaji smo lahko videli gledalca, ki je potožil, da je vse skupaj kuhinja: "To ni možno. Mi smo glasovali celo noč za Emija."

Komentarji oboževalcev na socialnih omrežij:
"Šokirana. Emi kralj je odšel. Po videnem, bo glavno nagrado dobila Suzana."
"Danes so imeli odprto kuhinjo in v Baru in na Evroviziji.. Ampak jaz sm še kar lačna!"
"Ne morem verjeti, da je šel Emi ven. Ivona ni lepo naredila, žal. Ščiti Joela, ki nje nikoli ni. Zdaj pa 'tavelka' prijateljica s Tanjo? Hmm.."
"Planet tv ena velika gamad, vlečejo keš za glasove, potem pa sami rihtajo, kdo bo šel naprej, Vikić knjigovodja 'šverca' in krade denar .... Smradi!"
"Ta oddaja danes je bila meni sumljiva. Tako kratko je trajalo in vse skupaj je naštimano. Katastrofa, da Suza ostane."



 

 

 

Komentarjev 3
  • 4krogci 19:22 25.maj 2015.

    Sam so eni naivni ja hahahhaha Da bi zmagal ta ki je glumil čistaćico v šovu al kaj? Ma to je šov ne pa čistilni servis!!

  • antitrust 18:36 25.maj 2015.

    V Baru sami ,taspodnji,,

  • Smesko 14:03 25.maj 2015.

    To ni kuhinja, to je bar. :) Kuhinja je na POP TVju ;)Drugače pa pač, če bi šla Suzana bi pa drugi govorili da je kuhbinja ker so ves čas glasovali zanjo... Tako pač je... Zakaj ne objavljajo ...prikaži več več koliko je bilo glasov pa ne vem - ali zaradi davčne, ali pač da se lažje kaj priredi,...