Magazin > VIP
40 ogledov

Igralec Emile Hirsch mora v zapor

Emile Hirsch Profimedias
Ameriškega igralca Emile Hirscha čaka 15 dni zapora, 4.750 dolarjev kazni in 50 ur družbeno koristnega dela!

Emile Hirsch, širši javnosti bolj poznan po vlogi v filmu V divjini (2007), si je tovrstno kazen nakopal zaradi napada na producentko Daniele Bernfeld, ki se je nepričakovano odvil med filmskim festivalom Sundance, januarja letos.

S tem, ko je je priznal svojo krivdo za napad, se je 30-letni igralec uspešno izognil maksimalno zagroženi kazni – petim letom za zapahi. Po poročanju spletnega medija Variety, je Hirsch svoje dejanje skesano priznal za "nepremišljeno in napačno“. Hirschev odvetnik je v njegov zagovor dejal, da je mladenič usodnega večera popil ogromne količine alkohola in da je posledično tudi povsem izgubil spomin. Pri tem se je mladi igralec Bernfeldovi tudi večkrat opravičil, le-ta pa z razsodbo kljub vsemu še vedno ni zadovoljna, saj meni, da bi moral Hirsch za svoj napad, ki je med drugim vključeval tudi divje davljenje, prejeti veliko strožjo kazen. Po poročanju tujih medijev, se je ob napadu namreč "počutila, kot da bo umrla.“  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.