Magazin > VIP
48 ogledov

Emily obstala mokra kot cucek

Emily Blunt Youtube
Z dvema vrečkama hrane je vsa premočena igralka Emily Blunt obstala pred svojim domom. Njen mož jo je namreč "potunkal" v sodelovanje pri izzivu, ki je te dni razširjen v Hollywoodu.

Igralec John Krasinski je sprejel povabilo za sodelovanje pri izzivu Ice Bucket Challenge in nominiral svojo ženo Emily Blunt ter igralca Josha Brolina. Očitno pa ženi ni povedal, kaj je storil.

Igralka se je namreč vrnila iz trgovine, ko jo je doletelo sodelovanje pri izzivu. Komaj dobro je stopila iz avtomobila in si oprtala dve vrečki hrane, ko je proti njej stekel John in ji rekel, naj sprejme izziv. Že v naslednjem trenutku je bila Emily mokra. 

Na prigovarjanje, naj pove ime, ki ji najprej pade na pamet, je izziv predala britanskemu komiku Stephenu Merchantu. Presenečena je lahko za možem, ki je stekel proč, le še zavpila "Kaj se greš?". John je na twitterju zapisal, kako je Emily komentirala presenečenje. "Mislim, da se to ne dela tako," na kar ji je on odgovoril, da je prepričan, da je tako. 

V izzivu, v katerem nominirane polijejo z ledeno vodo, je sodelovalo že veliko znanih obrazov. Z akcijo zbirajo denar za bolezen ALS (amiotrofična lateralna skleroza), ki je bolj znana kot Lou Gherig bolezen.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.