Magazin > VIP
87 ogledov

Eminemova hčerka odrasla v pravo lepotico

Hailie Scott, Eminem Instagram
Se še spomnite male Hailie, male plavolase hčerke raperja Eminema? Deklica je odrasla v pravo lepotico.

Danes si potomci slavnih glasbenikov in igralcev želijo, da bi tudi sami uspeli v svetu zabave. A ne Hailie Scott, 21-letna hčerka raperja Eminema. Plavolaska, ki se je prelevila v pravo lepotico, živi normalno študentsko življenje, kot pišejo ameriški mediji in nima želje po slavi.

Tudi na njenem Instagramu je opaziti, da je srečna mlada dama, ki pridno študira in se najraje druži s svojim fantom. Eminem se je, ko je bila majhna, bal, da se ne bosta ujela, ko bo odrasla, saj mu je rada 'nagajala' s poslušanjem Britney Spears, nad katero pa raper ni bil najbolj navdušen. No, verjetno so bile skrbi odveč, saj je Hailie zdaj običajno dekle, ki živi običajno študentsko življenje. Leta 2014, ko je z odliko dokončala srednjo šolo, se je v govoru zahvalila staršem za vse, kar sta ji nudila, čeprav sta imela razburkano zvezo: "Zaradi mame in očeta sem takšna, kot sem. Hvaležna sem jima za vse, kar sta mi nudila in za njuno podporo."

Tudi na fakulteti je dobra študentka in ima lepe ocene, poleg tega pa se udeležuje različnih obšolskih dejavnosti kot so umetnost, odbojka, je tudi članica študentskega sveta.

 

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on Mar 17, 2017 at 10:13pm PDT

 

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on Dec 28, 2016 at 12:23pm PST

 

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on Oct 15, 2016 at 12:24pm PDT

 

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on Mar 23, 2017 at 5:53pm PDT

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.