Magazin > VIP
52 ogledov

"En moški za celo življenje? Ne!"

Jasna Kuljaj Planet TV
Je ali ni zasedena? Jasna Kuljaj nam je zaupala, kaj se dogaja v njenem ljubezenskem življenju in kakšen pogled ima na zveze ...

Ste samski?
Moj ljubezenski status je zakompliciran. Nisem poročena. Lepše ne morem povedati kot tako, da stvari niso čisto enoznačne. Je pa res, da mi ljubezni ne manjka.

Kako zakomplicirano; je poročen?
Ne, ne v tem smislu. Stvari le niso take, kot si ljudje predstavljajo neko ljubezen. V tem smislu ne morem reči, da je moje ljubezensko življenje urejeno, ker ni. Naj ne izpade, da dajem nasprotujoče si izjave. Nikoli ne rečem, da sem samska ali da imam partnerja. Veliko ljudi, ne le jaz, ljubezenskega področja nima najbolj dorečenega. Življenje žal ni črno in belo, temveč je nekje vmes tudi nekaj sivega. Ko bo kaj zelo dorečeno, bodo mediji o tem zagotovo obveščeni. Dokler ni tako, pa jim ne želim ničesar razlagati. In naj to ne izpade tako, da karkoli skrivam, da bi obdržala oboževalce, saj so me tudi tega že obtoževali.

Vam je všeč, da ste trenutno v tem sivem območju?
Bodimo iskreni: vsi si želimo ljubezni brez sivih con, ampak moramo imeti to srečo, da spoznamo osebo, ki razmišlja enako. Pa tudi sami moramo biti pripravljeni na zvezo. Včasih ljudje pravijo, da si želijo prave zveze, vendar se ne zavedajo, da na to še niso pripravljeni in se jim zato še ne zgodi. Morda sem med njimi tudi jaz, čeprav bi bil pri 32 letih morda že čas za kaj trajnejšega.

"Nič ni večno"

Vas je strah, da morda nikoli ne boste pripravljeni ali srečali g. pravega?
Nisem eno od tistih deklet, ki iščejo princa na belem konju za vse življenje. Vesela bom, če si bom v življenju našla nekoga, s katerim se bova lepo imela nekaj let. Pripravljena sem na to, da zgodba nato počasi izzveni in greš naprej. V življenju nič ni večno in oklepanje nekaterih stvari za vsako ceno ni zame. 


Se pravi, da prisegate na etapno ljubezen?
Kaj je danes še večnega? Ljudje se poročajo, čez pet let pa se ločijo. Lahko povem, da zelo dvomim o ljubezni za celo življenje, k temu niti niti ne stremim. En moški za celo življenje? Ne! Ni neuspeh, če po nekaj letih nekje na poti spoznaš, da je stvar zvodenela, in greš naprej, v nove energije, in s kom drugim ponovno preživiš nekaj krasnih let. Ni cilj vsega, da smo skupaj za večno, temveč da se imamo tisti čas, ko smo skupaj, lepo. A ni tako?

Se vam zdi, da bi lahko s to osebo, s katero ste trenutno v sivem območju, preživeli nekaj lepih let?
O osebi iz sivega območja ne želim govoriti. Kot rečeno, o svojem ljubezenskem statusu in tem, kaj se z njim dogaja, ne bi govorila. Iz vsega je lahko jasno, da stremim k ljubezni, da pa si te ljubezni ne predstavljam kot nekaj za vse življenje. Ni neuspeh dati si priložnost z novimi ljudmi. Energije se v življenju morajo pretakati.

Domnevamo, da si nekega dne želite postati mama ... Kako si potem predstavljate odnos z očetom vaših otrok?
Lepo bi bilo, če bi bil trajen, a če dva spoznata, da nista več za skupaj, da med njima ni več iskric in zaupanja, naj to rešita čim bolj mirno in tako, da otrok ne trpi. To pomeni, da ni hujskanja, da otrok razume, da sta med staršema še vedno spoštovanje in ljubezen, le ne taka v romantičnem smislu, in da to ni neuspeh. Veliko otrok poznam, ki bolje živijo med dvema ločenima in normalnima osebama kot s starši v istem stanovanju, ki se obmetavajo z zmerljivkami in je v zraku neprestano napetost. Seveda si prej ali slej  tudi jaz želim postati mama. Zato smo tukaj. Otroci so super, poživijo življenje, mu dajo nov smisel, in vsekakor sem za to.

Komentarjev 9
  • mkmorfius 11:31 26.januar 2014.

    Jasna, jest ti lahko uslišim željo... z mano lahko preživiš čudovitih 14 minut....

  • privat 09:38 05.december 2013.

    kokoška...no saj je to naravna izbira. ena je zadovoljena z enim kiklopom ,druga pa jih hoče več ...in še več!! Glih zato je včasih življenje tako lepo...zaradi kokošk. Vsekakor tudi zaradi tistih ,ki nas pridno čakajo doma!

  • rompi 09:13 29.november 2013.

    kokoš