Magazin > Bizarno
12438 ogledov

En teden se je vsak dan samozadovoljevala in to se je zgodilo

samozadovoljevanje Profimedias
Lidija, 44-letna mama petih otrok, je spolni užitek vzela v svoje roke.

Na spletni strani Yourtango.com so objavili zgodbo 44-letne mame, ki se je, da bi zbudila svoj zaspani libido, lotila prav posebnega eksperimenta – en teden se je vsak dan samozadovoljevala.

Eksperiment se je začel v nedeljo, ko so mož in otroci za nekaj časa zapustili hišo. Lidija si je prižgala svečke in se ulegla v posteljo. Pravi, da ji je bilo na začetku neprijetno. "Po petih minutah pa me je zajel val užitka. Oh, ja, tega se spominjam!“ je zapisala 44-letnica in dodala, da je bila tistega dne ves dan dobre volje.

V ponedeljek se je razvajala pod prho. Orgazem je s pomočjo curka vode  doživela v rekordnem času. Bilo je tako intenzivno, da je vajo v kopalnici ponovila tudi v torek.

V sredo je možu povedala za izziv. Tistega večera sta se oba samozadovoljevala. "Dan mi je povedal, da ga je vzburjalo, ko me je med samozadovoljevanjem opazoval.“

V četrtek se je svojega ščegetavčka lotila ob spečem soprogu in med akcijo mislila na igralca Channinga Tatuma. V petek pa je prižgala vibrator, ki ga je dobila na svoji dekliščini. "Spremenil je moje življenje, saj mi je pokazal, da se res vse vrti okoli klitorisa.“ Lidija je sklenila, da bo vroče igračke uporabljala pogosteje.

V soboto sta bila z možem na zmenku, po katerem sta si v spalnici dala duška. "Seks se je končal s samozadovoljevanjem. Moram priznati, da mi sedaj ni več tako neprijetno, ko se dotikam. Odslej se ne bom silila v vsakodnevno samozadovoljevanje, bom pa nadaljevala z zasebnimi sejami pod tušem. Ne samo, da so občutki fenomenalni, odpravlja tudi stres, morda pa sem zaradi tega videti tudi mlajša. Občasno samozadovoljevanje zato priporočam.“

Komentarjev 5
  • omer77 09:39 16.december 2018.

    ŽENSKI MANIJAK.

  • pesnik51 10:58 19.januar 2017.

    emm .. kaj sem ravnokar prebral???

  • antitrust 18:46 18.januar 2017.

    Hahaha, prava nuna.