Slovenija
75 ogledov

Ena oseba umrla, ena v kritičnem stanju

Prometna nestreča Dolenjskanews.com
Ob 16.30 so policiste obvestili o hudi prometni nesreči na cesti Dolenjske Toplice - Črnomelj, pri kraju Črmošnjice.

Po prvih ugotovitvah policistov sta bila v nesreči udeležena 61-letni motorist, ki je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče in 25-letna voznica osebnega avtomobila, ki je bila zaradi poškodb odpeljana v novomeško bolnišnico.

Prometna nestreča | Avtor: Dolenjskanews.com Dolenjskanews.com
Prometna nestreča | Avtor: Dolenjskanews.com Dolenjskanews.com
Hudo poškodovana 60-letna potnica na motorju je bila s helikopterjem Slovenske vojske odpeljana v UKC Ljubljana.

Na kraju nesreče so preiskovalna sodnica, okrožni državni tožilec in policisti, ki ugotavljajo okoliščine oziroma vzrok za nastanek nesreče.

Prometna nestreča | Avtor: Dolenjskanews.com Dolenjskanews.com

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • vzev 10:28 17.julij 2015.

    Potem pa prepovemo tudi sopotnika, saj lahko zaradi njega tudi spremenimo čustva. Potem prepovemo tudi otroke v avtih, ki vzamejo precej večjo pozornost od vožnje., kot telefon. Telefon ni noben problem, ker je čisto vseeno ali imam v eni roku ...prikaži več telefon ali pa imam to roko na naslonu za roke. Ali imaš ti slučajno vedno obe roki na volanu? Mi pa ni noben problem spustiti telefon, če pride do kakšne nenadne situacije. In potem ni razlike ali dam roko od ušesa ali pa iz naslona.

  • jakec1575 09:58 17.julij 2015.

    Grozljivo in tragično za družine. Saj se bomo pobili. A je res tako težko imeti pozornost na cesti in imeti prilagojeno hitrost?? Med voznjo moramo tudi prepovedati uporabo telefonov. Cimprej je potrebno vpeljati obvezno brezrocno uporabo v vozila in nasploh ...prikaži več prepoved telefoniranja med voznjo, saj pocutje in custveno stanje med pogovorom vpliva na obnašanje na cesti. Postane namreč nepredvidljivo. Ljudej se tega niti ne zavedajo med uporabo. Koliko nesreč bo še potrebnih?