Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Ena žlahtna štorija osvojila kinematografska platna

Ena žlahtna štorija
1/3
Ana Kovač/Planet TV
V tem tednu je najbolj priljubljena slovenska serija Ena žlahtna štorija doživela predpremiero v Kinu Bežigrad.

Druga sezona slovenske romantično-humoristične serije Ena žlahtna štorija je doživela ekskluzivno predpremiero v torek, 25. avgusta, v Kinu Bežigrad. Gledalce so prišli pozdraviti tudi glavni igralci priljubljene serije. Obiskovalce je v dvorani nagovoril programski direktor Gorazd Slak, ki se je zahvalil zvestim gledalcem in produkcijski ekipi.

Igralci Janez Starina, Vesna Pernarčič, Medea Novak, Primož Forte, Matjaž Javšnik, Milan Vodopivec in preostala ekipa so po predpremieri gledalce posladkali s torto velikanko, ki so jo za to priložnost spekli v Galeriji Grad.

Ker je zanimanje za predpremiero preseglo zmogljivosti predvajanja v le eni dvorani, so se na Planet TV odločili, da bodo za vse gledalce pripravili brezplačen ogled prvega dela druge sezone Ene žlahtne štorije v velikem slogu. Ogled predpremiere bo v Kranju, Celju, Mariboru, Kopru, Novem mestu in Murski Soboti v nedeljo, 30. avgusta,  ob 19. uri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.