Magazin > VIP
3527 ogledov

Ena žlahtna štorija: Tako so se poklonili pokojni Maji

Maja Planet TV
V prvi epizodi nove sezone Ene žlahtne štorije se je ekipa poklonila pokojni 27-letnici, ki je spomladi izgubila življenje v prometni nesreči.

Tisti, ki so včeraj gledali prvi del nove sezone Ene žlahtne štorije, so na koncu opazili poklon 27-letni Maji, ki je bila del ekipe. Maja Weisseisen je bila mlada rekvizerka, ki je spomladi izgubila življenje v tragični prometni nesreči.

Maja | Avtor: Planet TV Planet TV
"Maja je bila polna pozitivne energije, ustvarjalna, požrtvovalna in kolegialna. Bila je eden tistih nepogrešljivih sončkov, brez katerih snemanje ne bo nikoli več enako. Za ekipo Ene žlahtne štorije je ta tragičen dogodek hud udarec. Prav zadnji dan dela v studiu je postorila vse najnujnejše, da bodo kolegi naslednji dan lažje opravili svoje delo. Maja naj bi naslednji dan manjkala zaradi priprave svojega magisterija. Na poti domov pa se je zgodila kruta prometna nesreča. V Mangartovem studiu naslednji dan ni bilo snemanja. Vsa ekipa se je zbrala in počastila spomin na Majo. Ta trenutek smo še posebno močno začutili, kako nas je snemanje nadaljevanke povezalo kot eno veliko družino. Prav zato je izguba Maje še toliko težja. Maja, pogrešali te bomo!" so v izjavi zapisali ustvarjalci serije Vojko, Tomaž, Sašo in celotna ekipa Štorije.

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.