Magazin > Film & Glasba & TV
582 ogledov

Eno naskakoval, drugo držal za gole prsi

žiga big brother
1/6
voyo.si
Žigi so pod vplivom alkohola in v družbi Pie zavore očitno popustile. Sprostil se je in se brez sramu igral z njenimi golimi prsmi.

Stanovalci hiše Big Brother so se sprostili in se malo tudi napili. Zaradi vpliva alkohola so stvari hitro postale zelo zanimive. Žiga, ki je jasno in glasno priznal, da je gej, se je brez sramu približeval dekletom. Pio je v bazenu, ki je bila zgoraj brez, brez zadržkov držal za prsi in se z njimi igral. Šel je celo tako daleč, da je dal med njene prsi obraz, Pia pa se je sproščeno smejala in ga pri tem tudi spodbujala. Kasneje sta se Pia in Žiga zabavala tudi v postelji, kjer je zraven trdno spal Tibor. Delovalo je, kot da se predajata strastem, vendar dvomimo, da se je resnično kaj zgodilo.

Ko so se po razvratu v bazenu strasti malce umirile, so se stanovalci odšli tuširati. Žigi hormoni očitno zelo nagajajo, saj se je pod tušem poigral tudi z Ano. Med tem, ko se je ona tuširala, se je on motal okoli nje in poljubljal njene prsi. Poleg tega pa se je nanjo obesil kot pohoten pes in malce "zaplesal“ ob njej.

Komentarjev 7
  • 4krogci 17:36 03.april 2015.

    maš kr neki njegovih filmčkou na spletu, po operaciji in pred operacijo, tko da naj neha lagat, da se ni nastavlu ze pred spremembo spola!!!

  • 4krogci 17:34 03.april 2015.

    Če ma tip joške a to zdej spada pod istospolno zvezo al ne?? Drugace so pa tle notr res sam ene cvetke.

  • Johan Spohan 16:54 03.april 2015.

    Bedaki, da vidijo če je kdo večji bedak od njega.