Šport > Nogomet
28 ogledov

Enrique se je šalil na račun Reala

barcelona EPA
Trener Luis Enrique in strelec odločilnega zadetka Lionel Messi naj bi se med tekmo z Atléticom smejala na račun madridskega Reala.

Barcelona si je z zmago proti Atlético Madridu (1:0) krog pred koncem domačega prvenstva zagotovila naslov španskega prvaka. Kataloncem bi za ligaško lovoriko zadostovala že točka, v skrajnem primeru pa tudi poraz, če njihov najbližji zasledovalec Real Madrid ne bi premagal Espanyola.

Barçini nogometaši, še posebej Lionel Messi, so med obračunom z Atleti budno spremljali dogajanje na stadionu mestnega tekmeca, kjer so galaktiki z golom Cristiana Ronalda povedli v 59. minuti.

Nogometaši Barcelone so, potem ko so izvedeli za rezultat na stadionu Power8, nujno potrebovali zadetek, če so želeli predčasno razrešiti vse dvome o zmagovalcu La Lige. Luis Suárez si je tekmo ogledal s tribune, na igrišču pa je ponovno zablestel odrešenik Lionel Messi, ki je v 65. minuti zabil prvi in edini gol na srečanju z varovanci Diega Simeoneja. Nekaj minut kasneje mu je katalonska klop sporočila, da je Espanyol izenačil, nato pa je do prvega zvezdnika pristopil še trener.

Messi in Enrique naj bi se pošalila na račun izida med Realom in Espanyolom, poročajo španski mediji, izmenjavo pa so zabeležile kamere ob igrišču. Argentinca so besede trenerja očitno zabavale, saj sta se skupaj prešerno nasmejala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.