Magazin > VIP
71 ogledov

Eric Clapton ne govori več s hčerko

Eric Clapton FameFlynet
Eric Clapton in njegova hčerka Ruth sta se sprla zaradi dveh tvitov.

30-letna Ruth Clapton je s svojimi 500 sledilci na Twitterju pred nekaj meseci delila informacijo, da se je njen oče na svojo rojstnodnevno zabavo odpravil našemljen v žabca, delila pa je tudi fotografijo njegovih dragih avtomobilov. Ko je Clapton to opazil, je hčer okaral in jo prosil, naj z družbenega omrežja odstrani vse fotografije, ki prikazujejo njegov dom ali so povezani z njegovo družino.

Ruth, ki pravi, da je bila vedno zelo pozorna na to, da ni izdala, kje je njen oče doma, ga je ubogala, nato pa mu je poslala elektronsko sporočilo, v katerem ga je obvestila, da z njim ne želi imeti več stikov. Od takrat se ji oče ni več javil.

Da ne govorita več, je javnost izvedela pred kratkim, ko je Ruth tviteraše prosila, naj je ne označujejo več na fotografijah njenega očeta, saj ji to "povzroča bolečino".

"Ruth je žalostna. Čeprav je bila ona tista, ki je prekinila stike, mislim, da je bila šokirana, da jo je Eric ubogal,“ je povedal vir.

Komentarjev 1
  • jons 03:04 12.avgust 2015.

    Punca se šlepa na očetovi slavi, potem pa se še kuja, ko ji povsem upravičeno pove, da noče deliti svoje zasebnosti z javnostjo.Krasen razlog za prekinitev stikov.