Magazin > VIP
51 ogledov

Erik iz Big Brotherja v gostilni napadel sotekmovalca

erik Voyo
Po finalni oddaji šova Big Brother je bilo vroče.

Najprej je prišlo do incidenta med Erikom in Davidom, ki naj bi z avtomobilom zapeljal proti tekmovalcu in njegovim navijačem. David in Maša ter naš vir pa so nam povedali malce drugačno zgodbo. Spor naj bi poskušal zanetiti visokorasli Primorec. Maša je za Žurnal24 napovedala, da bo zahtevala posnetke varnostnih kamer.

To pa ni bil edini incident večera. Tekmovalci šova so se po oddaji zbrali v nekem ljubljanskem lokalu, kjer je Erik napadel Gregorja. "Videl sem, da je prišel. Najprej je šel mimo nas. Mi smo plesali, čez kakšnih 15 minut pa je pristopil in me polil s pijačo. Govoril je neke stvari, a so ga prijatelji zadržali, da me ni napadel. Nato sem pobral svoje stvari in zapustil lokal,“ nam je zaupal Grega, ki je Erika v šovu polil z vodo, ko je nenapovedano obiskal stanovalce, in ga tako osramotil.

"Hotel sem mu vrniti milo za drago, da bo vedel, kako se človek počuti. Prijatelji so mi rekli, da tako kot jaz ne razumejo, zakaj me je polil, glede na to, da sem ga vedno ščitil. Nisem imel nič proti gejem," pa je četrtkov incident za naš portal potrdil Erik.

Komentarjev 4
  • Fucky 18:15 11.junij 2016.

    Oče ga je zlorabljal, pa ima huuudeeee posledice....

  • Avatar mike1968
    mike1968 13:20 11.junij 2016.

    http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/207395/slovenski-resnicnostni-sovi-2016-ii

  • Avatar roksa
    roksa 08:42 11.junij 2016.

    Totemu primorcu se na okah vidi, da ma gnili karakter!!!!!!!