Magazin > VIP
277 ogledov

"Erika nas je zelo razočarala"

Esmeralda Rupnik TV3
Esmeralda Rupnik, udeleženka šova Ljubezen na seniku, je izrazila razočaranje nad sotekmovalko Eriko Mubi, ki se je kasneje poročila s sotekmovalcem Damijanom Smolakom.

Erika, ki je edina našla ljubezen v šovu Ljubezen na seniku, je zelo razočarala nekdanje sotekmovalke, ker jih ni povabila na poroko z izbrancem Damijanom. Kot nam je povedala Esmeralda, ki se je borila za naklonjenost Florijana Žbogaraja, so povabilo vse pričakovale, saj jim je Erika obljubila, da bodo del njune pravljice. "Preden sta se poročila, je vsem tekmovalkam rekla, da bomo povabljene, a ni povabila niti ene. Zato smo bile malo prizadete, saj so na poroki bili vsi moški tekmovalci ... Zelo nas je razočarala, bile smo zelo presenečene, ko smo videle fotografije poroke na njunem Facebooku," nam je zaupala.
Esmeralda, ki je januarja dopolnila 50 let, je ob tem še povedala, da mladoporočencema privošči in jima želi vso srečo, vseeno pa si želi, da bi se mediji kdaj spomnili tudi na ostale udeležence šova. "Všeč mi je, da ste se vsaj vi spomnili, da obstajamo tudi ostali in ne samo onadva. Jima pa iskreno želim vso srečo, ter da bo njun otročiček zdrav in da bo lepo rastel."

"Povabila jim nisem obljubila"

Svojo plat nam je razložila tudi Erika, ki pravi, da dekletom ni nikoli obljubila, da bodo povabljene na njuno poroko. "Punce se nismo dobro razumele, za razliko od fantov," je pojasnila in dodala: "Z Damijanom sva samo rekla, da bo povabljena ekipa, s tem sva mislila tiste izza kamer. Bili pa sta dve ekipi, mislila sva na tisto najino, ki je bila pri nama na snemanju. Njih sva povabila. Kar pa se tiče punc, po snemanju niti nismo imele toliko stikov." Erika nam je še povedala, da je Esmeralda sicer hotela obdržati stike, a da gre fantom to bolje od rok. "Florijan in Jure še vedno prideta na obisk. Damijan je povabil vse fante, ker so se res dobro razumeli. Pri dekletih gre za prijazno naklonjenost, da bi si bile blizu, to pa ne," je še dodala za konec.

Komentarjev 6
  • Anja Urh 20:44 04.april 2013.

    KAKŠNA nevoščljivost neki. Esmeralda je zelo korektna in preprosta ženska, ki je pač pričakovala povabilo na poroko. Tudi ostale smo ga. Sama privoščim veliko sreče damjanu in eriki, a meni pri njej diši po tem, da se je ob koncu ...prikaži več šova malo dvignila..

  • Oseba_ 22:05 31.marec 2013.

    aha, spet nevoščjivost............Erika ima pravico povabiti kogarkoli pač ona želi. SREČNO ERIKA IN DAMIJAN.

  • wingspan15 15:23 31.marec 2013.

    zelo srečna družinica! Pri tej gospej pa malo diši po nevoščljivosti.