Magazin > VIP
87 ogledov

Erika že komaj čaka na porod

Erika in Damijan Smolak Osebni arhiv
Noseča Erika Smolak je tik pred porodom, je pa potožila, da ima tipične nosečniške težave.

Erika in Damijan Smolak, ki sta se spoznala in zaljubila v šovu Ljubezen na seniku, bosta vsak čas postala starša. Do poroda Eriko ločita še dva tedna, je pa zaupala, da že komaj čaka, da rodi. "Za zdaj se še nič ne dogaja, me pa že zelo matra. Nisem ena tistih nosečnic, ki pravijo, kako je fletno biti noseča. Ponoči težko spim, zatekam in imam tipične nosečniške težave,“ je potožila.

Zgovorna nosečnica se je odločila za naraven porod, mož Damijan pa ji bo stal ob strani. "Bomo videli sproti, kako bo šlo, v prvi vrsti pa bo naravno," je zaupala.

Spola otroka še ne vesta, ker se bosta pustila presenetiti. "Ko sva nekje na sredini nosečnosti hotela izvedeti spol, se ni videlo, potem sva pa rekla, da nočeva vedeti. Imena že imava izbrana, Klara in Aljaž."

Doma je na prihod prvorojenca ali prvorojenke že skoraj vse pripravljeno, treba je le še sestaviti posteljico, kar pa bo Damijan storil, ko bo Erika v porodnišnici. "Da se ne bo prah nabiral," je povedala v smehu.

Pred porodom še zadnjič na oddih

Septembra sta se zaljubljenca poročila, nato pa šla na poročno potovanje na Ciper. Pred nekaj dnevi pa sta šla še na zadnji oddih, in sicer v Švico. "Tam imam družinskega prijatelja in po navadi grem k njemu na obisk enkrat na leto. Na najino poroko ni mogel priti, zato naju je za nekaj dni povabil v švicarske Alpe, kjer ima vikend. Vreme nama ni šlo ravno na roko. Takrat se še nisem tako slabo počutila, sem pa počivala," je še povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.