Šport
67 ogledov

Eto'o blizu selitve na Upton Park

Eto'o Chelsea Tottenham Premier League Anglija liga prvenstvo kot zastavica EPA
Kamerunski napadalec bi se lahko preselil iz zahodnega v vzhodni London, če gre verjeti nekaterim britanskim medijem.

Vodstvo West Ham Uniteda je po poškodbi Andyja Carrolla prisiljeno iskati novega udarnega napadalca, njihovi predstavniki pa naj bi začeli pogovore s Samuelom Eto'ojem. Vsem nogometnim navdušencem dobro znani 33-letnik naj bi bil sicer zanimiv tudi Arsenalu in povratnikom v Premier league - Queens Park Rangersom, prav tako pa nekaterim klubom iz italijanske Serie A, trdijo otoški mediji.   

Kamerunski reprezentant je po koncu pretekle sezone zapustil Stamford Bridge, potem ko se je Chelseaju pridružil pred letom dni. V dvanajstih prvenstvenih tekmah v sezoni 2013/14 je zabil šest zadetkov.

303 goli na 608 tekmah

"Hammers" so lani zanesljivo obstali v najvišjem rangu angleškega nogometa, njihova igra pa je bazirala na visokem in močnem napadalcu Carrollu. Eto'o je drugačen tip napadalca, a vsekakor bi bil za West Ham velika okrepitev.

Eto'o je v svoji karieri že zastopal barve Laganesa, madridskega Reala, Espanyola, Mallorce, Barcelone, Interja in Anžija. Na 608 uradnih tekmah je dosegel 303 gole in zbral še 77 asistenc. Med bivanjem v Mahačkali je bil tudi najbolje plačani nogometaš na svetu, z letno plačo v višini 20 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.