Šport > Nogomet
31 ogledov

Eto'o si želi nazaj k Mourinhu

Eto'o Mourinho Inter CSKA Moskva San Siro Liga prvakov Milano EPA
Kamerunec Samuel Eto'o je priznal, da bi rad ponovno zaigral pod taktirko trenerja Chelseaja Joséja Mourinha.

V Moskvi sta se sestala Samuel Eto'o in lastnik Anžija Sulejman Kerimov, ki sta se pogovarjala o prihodnosti 32-letnega napadalca. Po poročanju ruskih medijev naj bi Eto'o v Anžiju ostal do januarja 2014, nato pa bodo pod drobnogled vzeli vse ponudbe za kamerunskega reprezentanta.

Eto'o je v Evropi že vzbudil veliko zanimanja. Zanj naj bi bil zainteresiran italijanski Napoli - prestop, ki ga je Eto'ojev agent označil za sanjskega - oglasila pa sta se še Inter in Chelsea.

Mourinho nikoli dolgočasen

Kamerunec je priznal, da bi z veseljem ponovno združil moči s Joséjem Mourinhom, s katerim je sodeloval pri Interju. Eto'o je velik oboževalec portugalskega stratega. ''Samo eden je José Mourinho. Igral sem pod taktirko številnih odličnih trenerjev - vendar Joséju ni enakega,'' je povedal 32-letnik in dodal: ''On je eden izmed najboljših trenerjev na svetu. Skupaj sva zabeležila veliko uspehov pri Interju. Rad bi imel priložnost, da ponovno zaigram pod njegovim vodstvom, saj v Joséjevi družbi ni nikoli dolgčas.''

Čaka na vse ponudnike

Eto'ojeva pogodba poteče junija 2014, Anži pa naj bi se s Kameruncem dogovoril, da bo lahko odšel v začetku prihodnjega leta. ''Seveda je Chelsea odlična ekipa. Ko bomo imeli na mizi vse ponudbe, se bom pogovoril z agentom in videla bova, kakšen bo najin naslednji korak,'' je zaključil Eto'o.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.