Magazin > VIP
63 ogledov

Eva Longoria se je poročila

eva longoria, jose baston Profimedias
Eva Longoria je podjetniku Joseju Bastonu v Mehiki obljubila zvestobo do groba.

V mehiškem mestu Valle de Bravo je v soboto potekala poroka igralke Eve Longoria. 41-letnica je večno zvestobo obljubila podjetniku Joseju Bastonu. Na slavje je bilo povabljenih 200 oseb, med njimi je bilo tudi mnogo znanih obrazov. Med drugim so prišli Katy Perry, Ricky Martin, Penelope Cruz in Victoria Beckham. Slednja je za Evo oblikovala poročno obleko.

Ljubezen na drugi pogled
Med Evo in Josejem iskrica ni preskočila takoj. "Drug na drugega nisva bila pozorna. Ravnokar sem končala težavno razmerje in tudi on se je takrat razšel z dekletom," je zvezdnica povedala konec lanskega leta. Pol leta po prvem snidenju sta se spet srečala. "Takrat je oba zadelo. Bilo je zelo klišejsko. Zaslišalo se je petje angelov in zdelo se mi je, da Jose sije. Bil je najlepši, najbolj prijazen in najbolj duhovit moški na svetu.“

Za Evo sta sicer že dva propadla zakona. Od leta 2002 do leta 2004 je bila poročena z igralcem Tylerjem Christopherjem, leta 2007 pa je pred oltar stopila s košarkarjem Tonyjem Parkerjem. Z njim je bila poročena tri leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.