Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

"Evrovizijsko pravljico sanjam že od malih nog“

Manca Špik Miha K.
Pevka, ki bo kot back vokalistka na Evroviziji nastopila že drugič pravi, da se zelo veseli in da je to sanjala že od majhnega.

Pevka Manca Špik je na Emi nastopila trikrat in videlo seje, da si resnično želi nastopiti na evrovizijskem odru. Lansko leto ji je to uspelo in tudi letos se vrača, a žal ne kot solitka. Manca bo zdaj že drugič nastopila kot back vokalistka in kot pravi, je zelo zadovoljna, da je lahko del te zgodbe. "Vesela sem, da sem lahko spet del te evrovozijske pravljice ki sem jo sanjala že kot majhen otrok. Gledam evrovizijo že od majhnega in zdaj sem že drugo leto za povrstjo čast postaviti na ta oder,“ je za Žurnal24 povedala Manca.

Ob vprašanju, ali ji je morda žal, da ne nastopa kot solistka ampak le kot back vokalistka pa pravi: "Velika želja mi je bila doživeti te evrovizijske sanje in v bistvu ni važno, ali stojim v ospredju ali v ozadju, ali stojim 5 ali 7 metrov nazaj. Ne obremenjujem se stem, jaz sem po duši glasbenica, rada sodelujem z najboljšimi in mi je čisto vseeno v kakšni vlogi.“

O tem, ali ji bo letos lažje nastopiti, ker je lansko leto izkušnjo že doživela pa je povedala, da bo najbrž enako kot lani in da pričakuje, da tudi letos ne bo imela treme, tako kot je ni imela lansko leto: "Jaz sem načeloma zelo velik tremaž, ampak ko sem lani stopila na ta oder je trema preprosto izginila. Sama nad sabo sem bila presenečena, veliko vadili, mi smo bili tako suvereni in samozavestni kar se nastopa tiče, tako da je to razlog da, je trema izginila, ker smo tako zelo verjeli v naš nastop in prepričana sem, da bo letos enako.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.