Šport > Nogomet
19 ogledov

FA kaznovala Gerrarda in Škrtela

steven gerrard EPA
Angleška nogometna zveza (FA) je s tremi tekmami prepovedi kaznovala Martina Škrtela in Stevena Gerrarda, ki sta na tekmi domačega prvenstva pohojala nogometaše Manchester Uniteda.

martin škrtel | Avtor: EPA EPA
Vodstvo angleške nogometne zveze (FA) je s tremi tekmami prepovedi igranja kaznovalo slovaškega branilca Liverpoola Martina Škrtela, ki je na zadnji tekmi premier league v enem od dvobojev pohodil vratarja Manchester Uniteda Davida De Geo. Zaradi rdečega kartona tri tekme ne bo smel igrati niti Steven Gerrard.

Sodnik Martin Atkinson dogodka med Škrtelom in De Geo sicer ni videl, FA je nogometaša kaznovala na podlagi videoposnetka.

Tridesetletnik je ob porazu Liverpoola (1:2) v nedeljo v enem od dvobojev v 95. minuti stopil na golen Španca. Ta se je vrgel na tla na žogo, čeprav je bila za Slovaka izgubljena, pa je stopil na nogo vratarja. Škrtel se je na kazen pritožil in razložil, da tega ni storil namenoma, vendar ga je FA kaznovala s tremi tekmami prepovedi igranja.

Trikrat ne bo smel igrati niti Gerrard, ki je po le 38 sekundah igre v drugem polčasu, takrat je tudi vstopil v igro, prejel rdeči karton zaradi prekrška nad Špancem Anderjem Herrero.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.