Slovenija
121 ogledov

Facebook: Vam bodo res izbrisali profil?

Facebook lažno opozorilo Facebook, Matej Špehar
Na Facebooku se širi objava, ki uporabnike straši, da so bili njihovi profili prijavljeni in da bodo stran izbrisali, v kolikor uporabniki ne odprejo povezave in vpišejo svojih podatkov.

Na objavo, lažno objavo, je na svoji Facebook strani opozoril tudi slovenski poznavalec Facebooka in ostalih družbenih omrežij Matej Špehar. "Kar vsulo se je vprašanj ali vam bodo res izbrisali stran?! Ne, ne bodo, ker to sporočilo ni od Facebooka. In da, vse bo šlo v maloro, če boste res vpisovali vaše podatke, ki jih ta fake stran zahteva," je zapisal Špehar.

Dodal je še, da če uporabniki kliknejo na lažni profil, jim mora postati takoj jasno, da nima nič skupnega s Facebookom. "Plus, takoj vam mora biti jasno, da nekaj smrdi, če od vas zahtevajo geslo od vašega email računa," še poudarja Špehar, ki je objavil tudi fotografijo lažnega opozorila.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:46 25.julij 2016.

    Tisti moment jih prijaviš policiji pa je. Gre za goljufijo. To že ne more bit po črki zakona. Dokler ne bo noben nastradal za svoje natege; do takrt se bodo takih nizkotnih metod loteval da bi te okol prnesl..

  • izRODEk 20:10 25.julij 2016.

    Tale Špehar me vse bolj spominja na film o nenavadnem življenju Benjamina Buttona ki se je rodil zelo star in umrl kot dojenček. Zdi se mi, da sem Špeharja spoznal, ko je kazal zrelost kakšnih 20, zdaj jih kaže le ...prikaži več še kakšnih 13, 14...

  • Papaja Popi 19:58 25.julij 2016.

    Jokam..................