Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Fan napisal scenarij za Hitre in drzne 7

Hitri in drzni Universal
Tako si je nadaljevanje filmske franšize brez Paula Walkerja zamislil oboževalec.

Filmski studio Universal je sporočil, da do nadaljnega ustavljajo produkcijo sedmega dela filmske franšize Hitri in drzni 7. med drugim tudi za to, da se pogovorijo o možnostih, ki so jim na razpolago. Velik del filma so namreč že posneli.

Če potrebujejo idejo za spremembo scenarija, si lahko navdih poiščejo pri oboževalcu franšize, ki očitno točno ve, kako bi moral izgledati sedmi del. In njegova ideja je naletela na odobravanje.

Brian umre v gorečem avtomobilu

"Mislim, da bi bilo bolj spoštljivo, če bi v film vključili njegovo smrt in ga pokopali,“ se je začel zapis, ki ga je objavil na Twitterju.

Briana bi doletela ista smrt kot Walkerja. Njegov avto bi po prometni nesreči eksplodiral. "Vin Diesel bi poskušal priti do njega, a avto eksplodira. V počasnem posnetku teže in joka." Žalost glavnih junakov se spremeni v jezo, ki jih žene v maščevanje. "Tyrese lovi Jasona Stathama. Reče: 'To je zate, Brian.' Zaleti se v Jasonov avto.“ Oboževalec bi v film vključil tudi nekaj posnetkov iz prejšnjih delov, končalo pa bi se s pogrebom, med katerim bi vsi, razen Vina Diesla, na Brianovo krsto položili rožo. "Vin na krsto položi avtomobilske ključe in odkoraka. V naslednjem prizoru se ekipa odstranjuje od groba. Na koncu zelenice je vidna vrsta barvitih avtomobilov. Vsak se usede v svoj avto in se odpelje. Ostane en avto. Pojavi se posnetek iz starega dela, ki pojasni, da je to prvi avtomobil, ki ga je Brian vozil. Naslednji prizor pokaže, kako se avto odpelje proti sončnemu zahodu. Nato se ekran zatemni in pojavi se zapis: 'V spomin Paulu Walkerju.'“

Vam je ideja všeč?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.