Magazin > VIP
97 ogledov

Amandi fant ušel v Prago

Amanda Šabić Facebook
Playboyeva zajčica Amanda Šabič se je znašla pred veliko preizkušnjo.

Od seksi zajčice Amande Šabić bi se le težko ločili, a njenemu fantu Sašu žal ni preostalo drugega, saj se mu je v Pragi ponudila odlična poslovna priložnost. Par, ki je pred kratkim praznoval četrto obletnico, je po novem tako razpet med Ljubljano in Prago, a lepa Amanda pravi, da zvezo uspešno nadaljujeta tudi na daljavo. "Med nama je tista prava ljubezen, zato naju daljava niti ne moti. Normalno, da je težje kot prej, ampak bova tudi to preživela. Vidiva se pogosto, jaz sem že bila pri njem, tudi novo leto sem praznovala v Pragi, on pa, če mu le uspe, skoraj vsak mesec obišče Ljubljano. Če gre na službeno pot, me vzame s seboj, in čeprav živiva ločeno, tako vseeno preživiva dosti časa skupaj. Vse se da, če se hoče," je prepričana Amanda.

Odsotnost Saša želijo na veliko izkoristiti Amandini oboževalci, a jih odločna zajčica hitro postavi na realna tla: "Ostali fantje, hah, sej veste, kakšni so moški. Kadar 'moža' ni zraven, so itak bolj pogumni, ampak jaz to takoj razčistim."

Komentarjev 4
  • heavyd 18:19 13.januar 2014.

    "dobra poslovna priložnost" Bhahhahhaha! To je bil najboljši današnji vic.

  • MK 17:58 13.januar 2014.

    FAKKK pa kdo je ta kuretina??????????Prvič slišim?! In koji klinac je Sašo, pa napišite kaj dela v pragi, pomiva vrčke od piva.Raje pišite o kakšni slovenski znanstvenici ne pa o enih wannabe kurah, ki še un ...prikaži več gej od pop tv ni slišu zanje

  • chamil 17:38 13.januar 2014.

    Ne govori neumnosti od mitra miriča hčerka je.-