Magazin > Odnosi in prosti čas
68 ogledov

Pri zaroki ji je pomagal Radio Center

radio center Žurnal24 main
Radijski voditelj Radia Center je v imenu poslušalke zaročil njenega fanta.

Radio Center se je domislil nove Facebook igrice, ki so jo poslušalci izjemno dobro sprejeli. Gre za nagradno igro 5000 evrov Facebook post, v kateri si lahko posameznik zgolj s komentiranjem prisluži zajeten kupček denarja.

Pravila so precej preprosta. V trenutku, ko je komentar ostal zadnji več kot tri minute, je komentator upravičen do denarne nagrade v višini 5000 evrov. Tokrat je zmagala Tjaša Žižek iz Ljubljane, ki je zapisala, da bi se rada poročila s svojim fantom. Pri zaroki ji je pomagal voditelj radia, Željkić, ki je njenega fanta Domna poklical in mu rekel, da mu mora dostaviti poročno obleko za Tjašo, ki se namerava to soboto poročiti. “Nič ne vem o tem. Verjetno drži, a ne to soboto,” mu je odvrnil Domen, nakar se mu je Željkić predstavil in mu razložil, da bi ga rad v dekletovem imenu zaprosil za roko. Domen je v zaroko privolil ...

 “Dekle je z našo pomočjo za roko zaprosilo fanta, mi pa smo to dejanje podprli s konkretnim kupčkom denarja. Danes smo še enkrat spoznali  pravo moč radia. Da osrečuje ljudi in jim spreminja življenja na bolje,“ je povedal Željkić.

Akcija je potekala cel teden. Pod zapisom radia pa se je zbralo neverjetnih 160 tisoč komentarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.