Šport
72 ogledov

Vratar prišel, poleti še nov trener?

Vasja Simčič FC Luka Koper Facebook FC Luka Koper
Vodstvo FC Luka Koper je včeraj objavilo, da bo njihova vrata v spomladanskem delu sezone branil povratnik Vasja Simčič, poleti pa naj bi Koprčani dobili tudi novega trenerja.

"Dogovorili smo se za sodelovanje z vratarjem Vasjo Simčičem, ki se ponovno vrača h kanarčkom. Simke dobrodošel nazaj!" so včeraj zapisali na uradni Facebook strani FC Luka Koper in potrdili namigovanja, da se izkušeni vratar Vasja Simčič pa polletnem branjenju goriških vrat vrača k obalnemu prvoligašu. 

Koprčani naj bi v naslednjih dneh predstavili še nekaj novincev, večina izmed njih pa je v preteklih sezonah že nosila rumeno-modri dres. 

Iz Velenja v Koper

Po zadnjih informacijah pa naj bi v poletnih mesecih zagotovo prišlo tudi do sprememb na trenerski klopi koprskega kluba. Aktualnega trenerja Alena Ščulca, ki mu bo uprava kluba ponudila priložnost tudi v drugem delu sezone, naj bi zamenjal Jernej Javornik. Slednji bo do izteka pogodbe še naprej vodil velenjski Rudar, po koncu sezone pa bo prevzel krmilo moštva z Bonifike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.