Magazin > Horoskop in Numerologija
24 ogledov

Februar - mesec nasprotij

Lili Sorum Anže Godec
Leto 2014 je leto Razuma, a mesec februar bo čas čustev in medsebojnih odnosov. Spomnite se na osebo, ki zdravi že samo s svojo prisotnostjo.

Lahko jo/ga samo gledate, poslušate glas in se počutite bolje. Vsi mi smo ta oseba. Ne, ne odkimavajte z glavo. Naša lastna odgovornost je, da poiščemo mir in ravnotežje v življenju ter notranjo izpolnjenost. To izžarevajo te osebe. Razumevanje. Mir. Sprejemanje. Ne obsojajo.
Naučimo se ravnati s seboj na tak način. Okolica ima vpliv na nas, seveda. Naš notranji glas pa nadzorujemo samo mi sami. Dovolimo glasu mame/očeta/ ... dopust...večni. Za to pa je potreben čas. In sicer ne, da bi se trudili nekaj zradirati, ampak da poiščimo sebe, svoje mnenje, svoje potrebe, želje, sanje, cilje in lastne misli.

Kaj pa JAZ mislim, naj bo najbolj pogosto vprašanje.

Ne bojujmo se proti besedam, ki smo jih poslušali, kajti tako jim dajemo energijo in večjo moč. Poiščimo svoja prepričanja in uporabljajmo svoje besede. O nečem ne vemo dovolj? Pozanimajmo se. Saj smo v letu učenja. Raziskujmo svet. Raziskujmo vse. Raziskujmo sebe. Bodimo radovedni. Predvsem pa se čim večkrat vprašajmo: Kaj jaz mislim o tem? Kaj čutim?

Februar naj bo mesec urejanja zdravstvenih zadev. Zavarovanje, sistematični pregled, izboljšajte način prehrane, več gibanja. Kljub bolj lenobnemu času kot običajno februar, se posvetimo svojemu telesu in zdravju. Bodimo aktivni.

14.2. naj bo dan Ljubezni. Ne le romantične in skomercializirane. Ljubezen je najmočnejša sila in zato se na ta dan spomnimo imeti radi sebe in cel svet, brez obsojanja, presojanja in razlik.

Vsi smo eno.

DeLo  Za  DuŠo:

-    Kakšna polovička odnosa ste – kateregakoli ?

-    Kdaj se prilagodite in kdaj podredite?



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.