Šport
22 ogledov

Federer: Becker nima pojma

roger federer EPA
Teniški as Roger Federer se je odzval na obtožbe Borisa Beckerja, ki je v avtobiografiji zapisal, da sta Švicar in njegov varovanec Novak Đoković le ''lažna prijatelja''.

Upokojeni nemški tenisač Boris Becker, ki od konca leta 2013 skrbi za prvega igralca sveta Novaka Đokovića, je dvignil veliko prahu z avtobiografijo, v kateri se je razpisal o odnosu med najboljšimi igralci na svetu in pojasnil, zakaj javno podobo tenisačev narekujejo PR agencije, ne pa njihova iskrena čustva.

Beckerjeve izjave, da Đoković in Federer vzdržujeta lažno prijateljstvo in da Švicar ni tako prijazen, kot se zdi, so razjezile zmagovalca 17 turnirjev za Grand Slam.

''Becker nima pojma,'' je v Halleju, kjer poteka travnati turnir serije 250, povedal Federer. ''Lahko bi me bolje poznal. Jaz sem zelo sproščen fant. Vedno je nevarno, če preveč govoriš. Izrečeš stvari, ki jih ne bi smel. Seveda mi njegove besede niso všeč, saj je bil nekoč moj idol,'' je dodal.

Federer in Đoković sta imela v začetku njunega rivalstva precej zanimiv odnos, vendar se je stanje v zadnjih letih močno popravilo. ''Znano je, da sem imel pred leti težave z Novakovim vedenjem na igrišču, a dandanes je sijajen in zelo pošten,'' je pristavil Švicar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.