Šport
62 ogledov

''Federer in Đoković sta lažna prijatelja''

boris becker EPA
Nekdanji teniški as Boris Becker je odnos med Novakom Đokovićem in Rogerjem Federerjem označil za ''lažno prijateljstvo''.

Trener prvega igralca sveta Boris Becker v svoji novi avtobiografiji Wimbledon: My Life and Career at the All England Club trdi, da Roger Federer ni tako prijazen, kot se kaže navzven, enako pa velja tudi za nekatere druge najboljše tenisače na svetu, ki zavoljo javne podobe le redko razkrijejo svoja prava čustva.

''Tenis nima zabavnega rivalstva, ker je igralce preveč strah, da bodo kaznovani, če bodo žalili nasprotnike. Današnji zvezdniki ohranjajo lažna prijateljstva. Ni skrivnost, da se Roger Federer in Novak Đoković nista razumela. Federer zagotovo ni tako prijazen, kot se zdi,'' je povedal Becker.

Upokojeni nemški tenisač je sicer nedavno izjavil, da je Federer eden najbolj prijaznih igralcev na ATP Touru, zdaj pa si je, kot kaže, premislil. Po besedah zmagovalca šestih turnirjev za Grand Slam imajo moderni teniški zvezdniki močne osebnosti, ki pa zaradi strahu pred javnostjo in drugimi oblikami sankcij, kot so na primer denarne kazni, le redko pridejo do izraza.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.