Šport
24 ogledov

Federer obstal kot vkopan

roger federer EPA
Švicarski as Roger Federer si je na travnatem turnirju v Halleju, kjer je osvojil že rekordno osmo lovoriko, izmenjal nekaj udarcev z nemškim novinarjem Matthiasom Stachom.

Komentator televizijskega programa Eurosport je na osrednjem igrišču pripravljalnega turnirja, na katerem je Roger Federer v finalu premagal Andreasa Seppija in se veselil 15. turnirske zmage na travnati površini, dokazal svoje teniške veščine.

Stach in Federer sta si izmenjala nekaj žogic iz servisnega polja, nakar se je Švicar odločil, da bo Nemca sprehodil z lobom. Stach je nakazal, da bo udaril smash, nato pa se je obrnil in z udarcem med nogama (t.i. ''tweenerjem'') žogico poslal mimo najuspešnejšega tenisača vseh časov. Gledalci so bili navdušeni.

Zaradi podobnosti med Stachom in trenerjem bavarskega velikana Pepom Guadiolo so številni mediji poročali, da gre za mojstrovino španskega stratega, vendar se je izkazalo, da temu ni tako.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.