Avto
60 ogledov

Fiat doblo cargo bi prevažal po Sloveniji

Fiat doblo cargo
1/10
Fiat
V naše loge je zapeljal fiat doblo cargo četrte generacije. Na razpolago različne karoserije, cena se s popustom prične pri 11.110 evrih.

Doblo cargo že z imenom pove, čemu je namenjen - tovoru. Zanj skrbi v štirih različnih izpeljankah karoserije, z dvema višinama strehe in dvema medosnima razdaljama. Na ta način je mogoče z njim prevažati do ene tone težak tovor, prostornina pa v največji različici znaša konkretnih pet kubičnih metrov. Stavi tudi na pametne rešitve, denimo zlaganje sovoznikovega sedeža za prevoz daljših predmetov, ali sredinskega sedeža, da iz njega nastane pisalna mizica. 

Motorjev je šest, od tega štirje dizli, njihova moč sega razponu med 66 kW (90 KM) do 99 kW (135 kW). Za več udobja lahko poskrbi z Uconnct infotainment sistmom s 5-palčnim zaslonom na dotik, za učinkovito upravljanje voznega parka pa je na oljo modul gateway, ki deluje kot vmesnik med vozilom in centralo.

Fiat doblo cargo | Avtor: Fiat Fiat
Seveda je tako kot pri vseh dostavnikih na voljo tudi različna dodatna oprema za varnejšo in celovitejšo prevažanje tovora, Fiat pri tem sodeluje s podjetjem Mopar. Cena osnovne različice doblo carga je z vključenim popustom 11.110 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.