Magazin > VIP
77 ogledov

Film, ki se ga princesa boji

Princesa Mary Žurnal24 main
Snemali bodo televizijski film o danski princesi Mary.

O ljubezenski zgodbi danskega princa Frederika bi res morali posneti film. Pravljica se je začela leta 2000 v nekem pristaniškem baru med olimpijskimi igrami v Sydneyju. Avstralka Mary Donaldson, uspešna strokovnjakinja za stike z javnostmi, se je takrat zagledala v tri leta starejšega Freda z Danske. Simpatija je bila obojestranska … Lepotica je šele pozneje izvedela, da šarmantni mladenič pred njo ni navadne, ampak modre krvi. Zanj je pustila družino in kariero ter se preselila v Evropo.

Zakon slavnega para, ki ima štiri otroke, velja za srečnega. Bo tako ostalo tudi po predvajanju televizijska filmu o princesi?

Mary filma ne bo vesela ...

Danski tabloid Her & Nu poroča, da namerava neki avstralski televizijski kanal o življenju bodoče danske kraljice posneti film z naslovom Mary: The Making of a Princess. V javnost naj bi že pricurljal del scenarija, ki razkriva, da bodo v filmu objavili pikantne podrobnosti iz njene preteklosti. Med drugim bo v filmu tudi nekaj vročih prizorov. Filmarji bodo pod drobnogled vzeli Maryjino zvezo z Brentom Annellsom. Ta o svoji bivši punci govori le v superlativih. "Mary je fantastična oseba. Je zelo avtentična, pametna in skromna,“ je leta 2004 povedal za avstralsko revijo Sunday Tasmanian.

Brent in Mary sta si bila zelo blizu. Princesa ga je celo povabila na svojo poroko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.