Magazin > Film & Glasba & TV
106 ogledov

Film Očka v krilu bo dobil nadaljevanje

Očka v krilu IMDb
Robin Williams se bo ponovno preoblekel v ženska oblačila, saj naj bi se na filmska platna vrnila komedija Očka v krilu.

Letos mineva že 21 let, odkar smo Robina Williamsa videli v vlogi gospe Doubtfire, ki je navdušila ves svet. Komedija je bila velik hit in je v filmske blagajne prinesla več kot 441 milijonov dolarjev. Ustvarjalci naj bi o nadaljevanju začeli razmišljati že leta 2001, a niti Williams niti režiser Chris Columbus nista bila zadovoljna s ponujenimi scenariji, zdaj pa sta očitno prebrala takšnega, ki si zasluži njuno pozornost. Kot poroča Hollywood Reporter, so prvi pogovori o snemanju že stekli, kdaj pa bomo nadaljevanje videli na filmskih platnih, še ni znano.

Spomnimo, Williams je v komediji upodabljal igralca, ki se loči od žene, ona pa dobi skrbništvo nad tremi otroki. V želji, da bi ostal v njihovi bližini, se preobleče v škotsko varuško in pazi na svoje otroke. Robin si je za to vlogo pred dvajsetimi leti prislužil zlati globus.

"Nadaljevanja so bedna"

V nadaljevanju pa ne bomo videli Mare Wilson, ki je upodobila Robinovo prikupno hčerko Natalie. Zdaj 26-letna Mara je prek Twitterja sporočila, da nasprotuje projektu. "Igrala sem že v povprečnih filmih, še nikoli pa v nadaljevanjih. Nadaljevanja so običajno bedna, razen, če niso del trilogije. Mislim, da se je Očka v krilu končal tam, kjer se je moral," je povedala in dodala: "Sploh me niso vprašali, če bi igrala v njem in mislim, da bi bilo čudno, če bi me. Ne igram več veliko in nisem več ljubka majhna punčka," je zaključila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.