Slovenija
10 ogledov

Filmski lov po ulicah Ljubljane zaradi brezalkoholne pijače

Policija in nova vozila Andrej Leban
Minuli petek zgodaj zjutraj so bili ljubljanski policisti bila obveščeni o vlomu v trgovino v Vnanjih Goricah. S kraja vloma naj bi se odpeljala dva mlajša moška z osebnim vozilom Peugeot

Policisti so vozilo izsledili v Črni vasi in ga pričeli ustavljati s svetlobnimi in zvočnimi signali. Voznik jih ni upošteval in nadaljeval z vožnjo proti prestolnici.

V križišču Tržaške in Tivolske ceste je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo povzročil prometno nesrečo, v kateri je bilo udeleženo tudi službeno vozilo policije.

V nesreči ni bil nihče telesno poškodovan. Voznik in potnik sta s kraja zbežala, vendar so policisti voznika, 20-letnega moškega iz okolice Ljubljane, prijeli in mu za nujno potreben čas odvzeli prostost.

Policisti so ugotovili, da sta 20-letnik in za zdaj še neznani storilec vlomila v trgovino od koder sta odtujila brezalkoholno pijačo. 

Z vlomom in prometno nesrečo sta povzročila za okoli 6500 evrov materialne škode.

Po postopku je bil 20-letnik izpuščen, zoper njega bo podana kazenska ovadba, za povzročitev prometne nesreče pa so mu policisti izdali plačilni nalog.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 22:31 28.november 2016.

    Torej so za bančne luknje krivi kriminalisti, ker so tajkunčke začeli preganjati, tako da so ti bili primorani skriti denar v oaze?

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 19:25 28.november 2016.

    Za povzročitev prometne nesreče so krivi policaji!